SIN DIREKTORA BOLNICE U KOSOVSKOJ MITROVICI ZAVAPIO: Kada biste videli ono što vidim ja, kunem se ostali biste kući
Foto: Printscreen

TUŽNA SLIKA SRBIJE

SIN DIREKTORA BOLNICE U KOSOVSKOJ MITROVICI ZAVAPIO: Kada biste videli ono što vidim ja, kunem se ostali biste kući

Emotivne reči o stanju u srpskoj bolnici.

Objavljeno:

Sin Milana Ivanovića, direktora bolnice u Kosovskoj Mitrovici, Miljan Ivanović, koji je takođe lekar u ovoj zdravstvenoj ustanovi, zaražen je korona virusom.

On se nalazi na Klinici za pulmologiju Kliničkog centra Srbije, a svim građanima uputio je putem svog Fejsbuk naloga poruku u kojoj je veoma emotivnim rečima opisao kakvo je stanje u ovoj zdravstvenoj ustanovi i objasnio zbog čega je najbolje da se svi pridržavamo mera Vlade i ostanemo kod kuće.

- Da imate priliku da gledate ovo što ja sad gledam: dupke punu Kliniku za pulmologiju i pacijente koji su, skoro svi, došli sa lakim simptomima, a onda u par sati ušli u takvo pogoršanje da mi je teško i pričati o tome - stoji u Miljanovoj objavi.

- Da možete da vidite medicinsko osoblje koje pada s nogu pokušavajući da pomogne svima. Ne pomišljajući na sebe i svoju bezbednost... Da sve to možete da vidite kao ja trenutno, garantujem vam, kunem vam se, ostali biste kod kuće, bez pomisli da izađete bilo gde. Podrži one do kojih ti je stalo. Podrži one koji u ovom trenutku rizikuju svoje zdravlje, pa i život, da bi pomogli drugima. Podrži našu Srbiju, ostani kod kuće - napisao je Miljan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.