Kakvo je ovo ludilo! Igrice napravljene po domaćim filmovima! (FOTO)
Foto: Printskrin/IGN Adria sajt

Potpuni hit

Kakvo je ovo ludilo! Igrice napravljene po domaćim filmovima! (FOTO)

Zabava za celu porodicu! Zaronite u čaroban svet jednog sasvim neobičnog gejminga
Objavljeno: 16:06h

Otkad je filmske i gejming industrije, svaki uspešniji film dobijao je i svoju kompjutersku verziju, pa zašto bi naši filmovi bili izuzetak? Zato je IGN Adria sajt napravio listu igrica inspirisanih kultnim domaćim filmovima.

foto: Youtube/Adria.ign.com
Legenda srpskog i jugoslovenskog filma Velimir Bata Živojinović i njegove uloge iz partizanskih filmova, u kojima nemilosrdno tamani Nemce, našle su svoje zasluženo mesto i u gejming svetu.
foto: Printskrin/Youtube
I dalje je gotovo nemoguće prebrojati sve neprijatelje partizanskog pokreta koje je Bata ubio u brojnim filmovima, a u igricama inspirisanim njegovim ulogama možete se oprobati u ulozi odvažnog partizanskog borca. Još jedna od uloga nedavno preminulog glumačkog velikana našla je svoje mesto u igrici - ovaj put uloga zavodnika i to Trokrilnog koji šarmira Šteficu Cvek.
foto: Printskrin/Youtube
Kultni "Maratonci trče počasni krug" u svom gejmerskom izdanju u prvom planu imaju Panteliju Topalovića, koji upravlja svojim porodičnim preduzećem i problematičnim potomcima.
foto: Youtube/Adria.ign.com
Pera Mitić, najpoznatiji prodavac karanfila u Beogradu i eskcentrični inspektor Ognjen Strahinjić, koji pokušava da reši slučaj serijskih ubistava u balkanskoj metropoli, glavni su junaci i igrice inspirisane filmom "Davitelj protiv davitelja". Ovo su samo neke od igrica koje su napravljene po domaćim filmovima.
foto: Youtube/Adria.ign.com
Koji su sve to još filmovi dobili i svoju kompjutersku verziju pogledajte na sajtu IGN Adria sajt gde možete naći brojne zanimljivosti u segmentu gejminga i kompjuterskih tehnologija. (Espreso.co.rs / Blic / Adria.ign.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.