I SUTRA ĆE DA MRZNE! TOKOM DANA SE SMENJUJU PO 4 GODIŠNJA DOBA, RHMZ saopštio šta će biti narednih dana
ilustracija, Foto: Kurir

vremenska prognoza za sutra

I SUTRA ĆE DA MRZNE! TOKOM DANA SE SMENJUJU PO 4 GODIŠNJA DOBA, RHMZ saopštio šta će biti narednih dana

Iznad većeg dela Srbije vreme će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i suvo

Objavljeno:

Jutro će u Srbiji sutra biti hladno, mestimično sa slabim prizemnim mrazom, a tokom dana biće malo toplije, najavio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Iznad većeg dela Srbije vreme će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i suvo, na jugu oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom, a u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom.

Duvače slab do umeren severoistočni i istočni vetar. Jutarnja temperatura biće od nule do pet stepeni Celzijusa, a najviša dnevna od 11 do 17 stepeni.

I u Beogradu će sutra jutro biti sveže, na širem području grada mestimično sa slabim prizemnim mrazom. U toku dana biće malo toplije, promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i suvo. Severoistočni i istočni vetar biće slab do umeren. Jutarnja temperatura od dva do pet stepeni, najviša dnevna oko 16.

U Srbiji se u nedelju ujutro očekuje slab prizemni mraz, u toku dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i u većem delu suvo. Ponegde na jugu je moguća kratkotrajna kiša, a na planinama slab sneg.

Naredne sedmice u svim krajevima Srbije vreme će biti sunčano, uz dalji porast temperature.

U ponedeljak i utorak u košavskom području biće vetrovito, na jugu Banata sa olujnim udarima.

Biomteorološka prognoza za subotu, 4. april: Nastavlja se povoljan uticaj meteoroloških prilika na većinu hronično obolelih, ali se oprez ;savetuje srčanim bolesnicima. Moguće reakcije meteoropata su glavobolja i poremećaj sna. Preporučuje se umerena fizička aktivnost.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.