DANICA GRUJIČIĆ SE UKLJUČILA U PROGRAM JUTROS i izdala važan apel svim građanima Srbije, tiče se korone
Danica Grujičić, Foto: Print Screen Youtube

VAŽNO OBAVEŠTENJE

DANICA GRUJIČIĆ SE UKLJUČILA U PROGRAM JUTROS i izdala važan apel svim građanima Srbije, tiče se korone

Molim sve građane koji rade kontrole jednom, dvaput godišnje da sada ne dolaze

Objavljeno:

Novinarka Happy televizije je pričala sa lekarkom Danicom Grujičić. Naglašeno je da je njen apel urodio plodom kada je prethodnih dana upozorila sve građane da ne šetaju poznatim beogradskim šetalištima tokom pandemije korona virusa.

- Jedini jedini pacijent kog smo imali na našem Institutu je hitno izolovan. Na našem Instititu se vrši rigorozna kontrola. Molim sve građane koji rade kontrole jednom, dvaput godišnje da ne dolaze, doći će kada se sve završi. Kod nas se rade najteže operacije i sa njima nismo prekinuli. Redovno radimo trijažu i to na samom ulazu, a to čine naši lekari. Malo je drugačije organizovan posao. Malo drugačije se radi konzilijum, ovako sve revnosno funkcioniše i moža nastavimo sa ovakvim načinom rada i kada prođe pandemija korona virusa u Srbiji, a i širom sveta, ističe Danica Grujičić, direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju.

Lekarka Danica Grujičić je opet izričito apelovala na sve građane Srbije da ne izlaze iz svojih domova, osim u stiacijama kada to nije neophodno i da se pridržavaju svih mera koje je propisala Vlada Srbije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.