Srbima se ne diže: Razlog zbog kojeg su naši muškarci sve impotentniji je zastrašujuć, ali i lako rešiv!
Foto: stock

Zato nestajemo!

Srbima se ne diže: Razlog zbog kojeg su naši muškarci sve impotentniji je zastrašujuć, ali i lako rešiv!

Iako je strašna vest, kako za muškarce, tako i za žene, dobra strana je da se ovaj problem lako da rešiti!
Objavljeno: 18:35h

"Problemi koji smetaju meni" podnaslov je večerašnje emisije "Dokument" (22.40, RTV 1), autorke i voditeljke Eržike Pap Reljin. Perhan iz Doma za vešanje nas je napustio pre 17 godina: Ovo je najtragičnija ex Yu glumačka priča! Podatak da četvrtina stanovnika Srbije živi na granici siromaštva, a slično je i u regionu, još jednom je otvorio pitanje kako se teški životni uslovi odražavaju na pojedinca i porodicu.

- Radnike izrabljuju i ponižavaju, a gotovo svakodnevno možemo navesti skandalozne primere. U svetu, ali i regionu, bilo je prvomajskih protesta, ovde je čak i kiša bila izgovor za nečinjenje. Sa jedne strane imamo opštu razuzdanost, pogotovo ako gledamo razne rijaliti-programe, tabloide, turbo-folk estradu, a sa druge zatvorenost. Videćemo i kako su sredstva za postizanje erekcije, kao što su vijagra, kamagra i cijalis, postala, uz bensedin, najtraženiji lek u našim apotekama - kaže Pap Reljin.

foto: Facebook/Erzika Pap Reljin

U emisiji ćemo čuti kako dolazi do takvih krajnosti, kao i koliko melanholične izjave, poput "sve je isto, ako ne i gore", ubijaju volju koja je početni uslov svakog napretka. Otkrićemo i da li je pornografija alatka u rukama sistema, kao i da li se hrani siromaštvom. Takođe, saznaćemo i kakva je budućnost "onih stvari". Biće reči i o tome kakva je budućnost seksualnih odnosa u vremenu "Fejsbuka", aplikacije "Bang with friends" (za sastanke seksualnog tipa) i novih vrednosti sa kojima ne moramo da smo saglasni.

- Jedno od pitanja biće i da li smo, u ovakvom sistemu vrednosti, u stanju da prevaziđemo duhovnu pasivnost - najavljuje autorka "Dokumenta". Sagovornici Eržike Pap Reljin su Vladan Beara, psiholog i psihoterapeut iz "Rebt praksis centra", Marko Braković, pisac i psihoterapeut iz savetovališta "Entera", Slobodan Stanković, vlasnik magazina "Striptiz", Marina Krleža, književnica, Martina Požgaj, urednica hrvatskog izdanja magazina "Lepota i zdravlje", i prof. dr Miroslav Miša Ilić, lekar, muzičar i društveno angažovani intelektualac. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.