ZA ZORANA IZ PRIBOJA OVO SU NAJTEŽI DANI: U vanrednom stanju ne može da se leči, trpi nesnosne bolove (FOTO)
Zoran Veljović, Foto: RINA

NIJE MU LAKO

ZA ZORANA IZ PRIBOJA OVO SU NAJTEŽI DANI: U vanrednom stanju ne može da se leči, trpi nesnosne bolove (FOTO)

Tuga mu steže već bolesno telo, jedina podrška su mu najbliži, ali kako ni sami sada nigde ne rade, primanja su stala

Objavljeno:

Priboj – Bolest ne bira ni vreme, ni mesto, a ni godine. Svima je sada teško, jer su zbog korona virusa u strahu za svoje i živote svojih bližnjih, ali i od teškog ima teže. Zoran Veljović (33) iz Priboja oboleo je od teške vrste zloćudnog tumora. Jaki bolovi u mišićima, bol u kostima, glavobolje, a sada i ova vanredna situacija iz koje ne vidi izlaz.

Tuga mu steže već bolesno telo, jedina podrška su mu najbliži, ali kako ni sami sada nigde ne rade, primanja su stala. Otkazane su kontrole, otkazani prevozi, za Zorana je sve stalo. On moli ljude dobre volje da mu svojom humanošću pomognu, produže život, jer su njemu ostali jedino molitva i ampule koje mesečno mora da prima do kraja života, a koje koštaju 14.000 mesečno.

Mole se ljudi dobre volje da mu pomognu koliko su to u mogućnosti. Uplate se mogu izvršiti post netom, nema tekući račun, jer nije u mogućnosti da ga održava, a ovo je lično Zoranov tel: 065/5761835, adresa je: Rifata Burdzevića 62, Priboj.

Zoran nije u mogućnosti da održava tekući račun, te iz tog razloga ostavlja broj mobilnog telefona, unapred se zahvaljuje dobrim ljudima.

Još jednom podsećanje da se uplate mogu izvršiti direktno post netom na broj 065/5761835, na ime Zorana Veljovića, Rifata Burdzevića 62, Priboj, jer naše malo ovom mladom čoveku može produžiti život.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.