THE BEST OF DR DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Društvene mreže gore zbog lepe doktorke! Ovo su najjače objave o njoj
Medicinski fakultet u Beogradu završila je 2001. godine, Foto: Printscreen

koronavirus

THE BEST OF DR DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Društvene mreže gore zbog lepe doktorke! Ovo su najjače objave o njoj

Objavljeno: 15:57h

Doktorka Darija Kisić Tepavčević, zamenica direktora Instituta za javno zdravlje Srbije „Milan Jovanović Batut“ i članica kriznog štaba vlada Republike Srbije u epidemiji koronavirusa, rođena je u Sarajevu 1975. godine.

Medicinski fakultet u Beogradu završila je 2001. godine. Na istom fakultetu je magistrirala 2006. iz oblasti epidemiologije, a doktorirala je na temu: „Prediktivna vrednost kvaliteta života u proceni ishoda bolesti kod bolesnika sa multiplom sklerozom“.

U februaru 2002. izabrana je u zvanje asistenta pripravnika za predmet Epidemiologija na Medicinskom fakultetu. U zvanje asistenta izabrana je u maju 2007. godine, a u isto zvanje ponovo u junu 2010. godine. Krajem te godine predložena je za izbor u zvanje docenta. Trenutno je vanredna profesorka na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Na društvenim mrežama vide je kao "sređenu, zgodnu, doteranu, atraktivnu", a mnogi su i fascinirani njenim dekolteom, ali i znanjem i stručnošću. Neki kažu da ih fascinira njena hladnokrvnost u kritičnoj situaciji. Ima i mnogo onih koji je vređaju i gađaju je etiketama i uvredama, ali stiče se utisak da lepa dr Darija ima daleko više obožavalaca nego hejtera.

Zato smo odlučili da napravimo malu kompilaciju stavova i mišljenja o doktorki Kisić Tepavčević sastavljenoj od objava na društvenim mrežama.

Uživajte:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.