ZAHTEV ZA PORODILJSKO SADA SE TRAŽI POŠTOM - ili običnom ili elektronskom
Roditelji / Ilustracija, Foto: Profimedia

OVAKO SE ŠALJU PODACI

ZAHTEV ZA PORODILJSKO SADA SE TRAŽI POŠTOM - ili običnom ili elektronskom

Neophodnu dokumentaciju za pružanje svih usluga socijalne zaštite moguće slati i u vanrednom stanju

Objavljeno:

Zahtevi za ostvarivanje prava na naknadu zarade za vreme porodiljskog odsustva, kao i drugih prava iz oblasti socijalne zaštitte moguće je podneti elektronskim putem.

Podaci se šalju na imejl prijem.zahteva@beograd.gov.rs. Osim elektronski, zahtevi se mogu dostavljati i poštom, a kao datum prijema zahteva računaće se datum slanja imejla, odnosno poštanske pošiljke. Takođe, može se ubaciti neposredno u kutije koje se nalaze u hodniku, na ulazu u zgradu Gradske uprave u Ulici 27. marta.

- Zahtevi za izdavanje potvrda o ostvarenim pravima mogu se podneti na imejl adrese natasa.culic@beograd.gov.rs ili ljiljana.vasiljevic@beograd.gov.rs. Zahtevi za izdavanje potvrda o isplaćenim naknadama zarade mogu se podneti na sledeće imejl-adrese:dragana.miljenovic@beograd.gov.rs, bozana.simic@beograd.gov.rs, biljana.milic@beograd.gov.rs, mirjana.sparic@beograd.gov.rs, dragana.manasijevic@beograd.gov.rs, snezana.mihajlovic@beograd.gov.rs, gordana.medan@beograd.gov.rs, slavica.zivkovic@beograd.gov.rs - saopštila je Nataša Stanisavljević, sekretar za socijalnu zaštitu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.