ŠOK I NEVERICA NA RTS! Poznata srpska voditeljka napušta Javni servis posle 20 godina!
Rada Đurić, Foto: Printscreen

neočekivano

ŠOK I NEVERICA NA RTS! Poznata srpska voditeljka napušta Javni servis posle 20 godina!

Radu ćemo imati priliku da gledamo u popodnevnom programu

Objavljeno: 12:26h

Dugogodišnja novinarka i jedno od najprepoznatljivijih TV lica RTS-a Rada Đurić pridružuje se timu profesionalaca i vrhunskih novinara televizije Nova S, saopštila je United Media.

U početku, Radu ćemo imati priliku da gledamo u popodnevnom programu “Među nama”, dok je Nataša Miljković pristala da pomogne kolegama sa informativnog kanala N1.

“Hvala mojim dragim kolegama sa RTS-a, a pre svega gledaocima koji veruju u mene svih ovih godina. Trudiću se da na Novoj ostanem stara, zato što verujem, možda kao nikad do sada, da je tako malo važno gde smo ako ne znamo ko smo. Jer, ako ne zaboravimo ko smo, onda smo uvek tamo gde i treba da budemo. Ostanimo pametni, pristojni i kod kuće. Vidimo se uskoro”, poručuje Rada koju ćemo, zbog poštovanja mera propisane samoizolacije po dolasku iz inostranstva, u naredne dve nedelje uključivati preko video linka.

Rada Đurić je više od dve decenije bila zaštitno lice emisije “Beogradska hronika” na RTS-u gde je sa svojom publikom uspostavila odnos pun poverenja, jer se oduvek zalagala za to da se čuje glas naroda, ali i da ukaže na probleme s kojima se suočavaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.