VUČEVIĆ: Radnici Ciklonizacije su pravi heroji! Oni dezinfikuju ulice i trgove, naše je samo da ostanemo kod kuće!
Kada vas u vašem gradu proglase za Heroja dana, to je velika čast i priznanje, Foto: Printscreen/Instagram

VELIKO PRIZNANJE

VUČEVIĆ: Radnici Ciklonizacije su pravi heroji! Oni dezinfikuju ulice i trgove, naše je samo da ostanemo kod kuće!

Kada vas u vašem gradu proglase za Heroja dana, to je velika čast i priznanje

Objavljeno:

“Ko je tvoj heroj dana? Moj heroj dana je radnik “Ciklonizacije” Strahnja Zjajić koji svakodnevno dezinfikuje ulaze zgrada i ulice našeg grada. Oni su tu da omoguće I obezbede sve što nam je potrebno. Tvoje je samo da ostaneš kod kuće ”, napisao je svom Instagram profile gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević , nakon čega se oglasio I “prozvani” radnik I prokomentarisao dodeljenu mu titutlu:

Kada vas u vašem gradu proglase za Heroja dana, to je velika čast i priznanje. Ipak, ovo ne shvatam lično, to je mogao biti bilo kod on nas. Ovo je priznanje za sve moje kolege iz “Ciklonizacije”, za desetine nas koji se svaki dan, u tri smene, borimo da se korona virus ne proširi po našem gradu. Mislim da je ovo priznanje svima nama koji smo svesni da svaka dezinfekcija koji izvedemo na ulicama ili u zgradama, moež da znači spašen život nekog našeg sugrađanina ili sugrađanke. Ako to imaš na umu, onda nije teško dati od sebe najbolje – kaže Strahinja Zjajić.

On, međutim, dodaje da su za njega u ovom momentu heroji svi Novosađani koji se, svako na svoj način, bori sa epidemijom.

Bilo da su lekari i medicinske sestre, prodavci, policajci, ili samo savesni građani koji ostaju kod kuće i tako čuvaju i svoje i zdravlje drugih. Zato je moja molba svima da se u svakom momentu pridržavaju preporuka stručnjaka. Siguran sam da ćemo na taj način brže završiti sa ovom epidemijom i vratiti se u normalne uslove života i rada – ističe Strahinja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.