ELEKTROPRIVREDA SRBIJE MOLI KUPCE ZA USLUGU: Ovo morate da uradite najkasnije do 1. aprila
Ovo morate da uradite najkasnije do 1. aprila, Foto: Privatna arhiva

VAŽNO JE!

ELEKTROPRIVREDA SRBIJE MOLI KUPCE ZA USLUGU: Ovo morate da uradite najkasnije do 1. aprila

Mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu

Objavljeno: 30.03.2020. 14:02h
  • 100

"Elektroprivreda Srbije" je saopštila da će u toku vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite.

Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlje građana "Elektroprivreda Srbije" moli sve kupce da zaključno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte, saopštio je EPS.

Pored toga, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem mejla slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na meil drese prema lokaciji brojila.

Adrese za distributivna područja su: područje Beograda je info.centar@epsdistribucija.rs, za područje Vojvodine prijavastanja.ev@eps.rs, za područje Kraljeva prijavastanja.kv@eps.rs, za područje Kragujevca prijava.stanja.kg@eps.rs i za područje Niša stanja.jugoistok@eps.rs.

Bonus video: 

(Espreso.rs/ RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media