SENKA DANAS SLAVI ROĐENDAN: Popularna je na Instagramu i Fejsu, a ime je dobila po liku iz Gospodara prstenova!
Ne znam zašto su mačke odlučile da me ne vole, Foto: Privatna arhiva

ESPRESO LJUBIMAC

SENKA DANAS SLAVI ROĐENDAN: Popularna je na Instagramu i Fejsu, a ime je dobila po liku iz Gospodara prstenova!

Ne znam zašto su mačke odlučile da me ne vole

Objavljeno: 21:39h

Senki je danas rođendan, a vi pročitajte njenu neobičnu priču:

foto: Privatna arhiva

,,Ćao društvo. Mene već poznaje masa ljudi, zovem se Senka. Kažu da sam ime dobila po beloj kobili Gandalfa Sivog iz filma Gospodar prstenova. Ne znam ko je ta kobila, ali znam da se ne bismo složile ako se sretnemo.

foto: Privatna arhiva

Živana je učinila da postanem poznata. Napravila mi je Instagram profil i Fejsbuk stranicu. Da vam pravo kažem, ja se u to ništa ne razumem. Ona je navodno moj vlasnik, ali ja više vremena provodim sa njenim roditeljima jer je ona na studijama u drugom gradu.

foto: Privatna arhiva

Tata - Vladimir, mi je najomiljeniji, on me pušta da radim šta poželim. Živanina mama - Dragana je jako draga, i volim je, ali ako je Vlada tu, niko me više ne zanima. Tu pored je još jedan ljudski član naše porodice i još dva na četiri noge. Ova dva su moji sinovi, ali neću o njima, ovo je moja priča.

foto: Privatna arhiva

Došla sam u njihovu porodicu kao jako mala. Rase sam američki stafordski terijer. Kada su u kući Cukića bili pregovori o tome da žele psa, Živana je rekla da hoće rasu staford. Pol, boja, ništa nije bilo presudno. Njeni, ili da kažem, naši roditelji su prvi bili protiv. Kažu, plašili se da ću biti opasna i agresivna. Haha!

foto: Privatna arhiva

Rodila sam se 6. aprila 2016. godine. U svoju porodicu sam otišla 26. jula iste godine. Uh, koliko sam samo štete napravila tog leta! Ali moram da se odbranim, izazovi su bili na sve strane! Jastuci, sobne papuče, novine, raznorazno cveće!? Sve sam ja to sredila i uredila po sopstvenom nahođenju!

foto: Privatna arhiva

Ne znam zašto su mačke odlučile da me ne vole. Nikad ih nisam dirala, ali su me ipak napale dok sam bila mala i nesposobna da se branim. Od tad vodimo rat. Ne volim ni ja njih a ni one mene.

Nemam svoj krevet, jer je svaki krevet u kući moj. Ne volim kišu, ne volim druge ženke. Mnogo se prave važne, dignu njuške i paraju oblake. Neću da ih diram, ali tu i tamo zalajem, dobacim koju. Čisto da kažem svoje. Tada sam jaka na jeziku, ali isti izgubim od straha kada čujem pucanj ili kad jako grmi. Tad me pokriju celu, maze i tepaju mi.

foto: Privatna arhiva

Volim da trčim po ataru, da plivam, volim da žvaćem štapove, da šetam gradom. Volim štence, njih baš volim! Sve! Sa njima bih se igrala uvek! Hranu rado delim, ioanko nisam neka alava. Znam da će mi moji uvek obezbediti, pa se i ne sekiram ako mi neko pojede obrok.

foto: Privatna arhiva

Pretprošle godine sam se oštenila. Bože, svi su me hvalili da sam jako dobra majka. Šta znam, instinkt me je vodio. Dva sina su ostala sa mnom, i moram priznati, nisam oduševljena! Sad delim pažnju i vreme mojih ljudi sa njima. Ali moji su, volim ih, znaju oni to, pa se ni ne guraju da mi otimaju pažnju koja mi pripada. Vlada me nekad krišom mazi, da oni ne vide. Decu jako volim. Volim da me maze, da mi tepaju, da se igraju sa mnom. Decu su zakon!

Jednom sam čuvala igračku Živanine sestričine, nisam htela da je uništim. Čekala sam je da dođe opet i da joj vratim. Imam jednu pegicu na njuškici u koju me svi ljube. Ta pega se zove kiss spot.

foto: Privatna arhiva

Da mogu da vratim vreme i biram svoju sudbinu, sigurna sam da bih izabrala ovaj život koji sada živim.''

foto: Privatna arhiva

Ukoliko želite da baš vaš ljubimac postane zvezda naše nove rubrike, pošaljite nam njegovu priču i fotografije na ljubimac@espreso.co.rs

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.