OVO SU SVE POZNATE LIČNOSTI KOJE SU ZARAŽENE KORONOM: Ima sportista, političara, glumaca! VIRUS NE BIRA
I poznati imaju koronu, Foto: Printscreen

zaraza ne poznaje granice

OVO SU SVE POZNATE LIČNOSTI KOJE SU ZARAŽENE KORONOM: Ima sportista, političara, glumaca! VIRUS NE BIRA

Zaraženih ima i među javnim ličnostima

Objavljeno:

U svetu je u ovom trenutku 700.000 ljudi zaraženih korona virusom, među kojima je veoma mali broj političara i javnih ličnosti.

Da li je korona selektivna, odnosno da li socijalne razlike i u pandemijama igraju značajnu ulogu, ili poznati, kao što kaže srpski muzičar Đorđe David, nisu spremni da tu informaciju podele u javnosti, ili sve to zajedno? Tek, malo je onih koji su sami saopštili da su žrtva korone.

U srbiji je to među prvima sama podelila sa javnošću dramska spisateljica Biljana Srbljanović.

Zaraženi korona virusom su i državni sekretar u Ministarstvu zaštite životne sredine Branislav Blažić, kao i potpredsednik Narodne stranke i bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš, a ta informacija je medijima potvrđena u Ministarstvu, odnosno stranci.

foto: Tanjug/Tara Radovanović

Jedan od obolelih je i srpski muzičar Đorđe David, koji je preneo kako je to izgledalo, pre nego što je dospeo u Infektološku kliniku, a tvrdi da na srpskoj estradi ima mnogo više zaraženih, ali da to kriju, kao da je reč o sramoti.

Među više od 700 zaraženih registrovanih do danas u Hrvatskoj je I gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević, koji je informaciju o tome podelio na svom fejsbuk profilu.

Među obolelima od nevidljivog virusa je i ministar za evropske poslove i integracije Republike Srpske Zlatan Klokić.

A u svetu su to britanski premijer Boris Džonson, princ Čarls, Sofi Trudo, supruga kanadskog premijera, koja se, kako je saopšteno, u međuvremenu i oporavila.

foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Glumac Tom Henks i njegova supruga, prvi su holivudski bračni par koji je saopštio da je zaražen koronom i da su u karantinu u Australiji, gde je on snimao film.

Sportista Rudi Gober (27) centar tima Juta Džez, takođe je pozitivan na korona virus.

foto: AP

Početkom marta objavljeno je da korona virusom zaražen potpredsednik Irana Eak Jahangiri I još nekoliko zvaničnika I poslanika te zemlje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.