Glavna sestra iz KBC Dragiša Mišović poslala poruku celoj SRBIJI: Ove reči su poslušane 100.000 puta! (VIDEO)
KBC Dragiša Mišović, osoblje, Foto: printscreen

urazumimo se

Glavna sestra iz KBC Dragiša Mišović poslala poruku celoj SRBIJI: Ove reči su poslušane 100.000 puta! (VIDEO)

U danima koji su teški za naciju pružila je podršku i kolegama lekarima i građanima!

Objavljeno:

Glavna sestra KBC "Dragiša Mišović" Tamara Božić danima unazad aktivnost na društvenim mrežama podredila je svom pozivu medicinskog radnika.

Tako se putem videa oglasila sa radnog mesta poručivši građanima Srbije da je zdravstveno osoblje spremno da zbrine zaražene korona virusom, ali da je neophodno da građani daju sve od sebe da se sačuvaju.

- Mi smo ovde zbog vas, dolazimo zbog vas. Trudimo se i dajemo sve od sebe da pobedimo ovo zlo koje je snašlo našu zemlju i naš narod. Ja vas molim da poštujete savete i procedure, da vi pomognete nama, da ostanete u svojim kućama. Daće bog da pobedimo sve ovo i da se za koji mesec ili nedelju vidimo živi, zdravi, srećni i kao pobednici - poručila je u video snimku.

Video u kom se predstavila pregledan je više od stotinu hiljada puta. Na sebi je imala zaštitno odelo, a u neposrednoj okolini, mada nevidljivi na snimku, bile su njene kolege, čiju je posvećenost poslu u danima teškim za celu naciju isticala uz reči hvale.

Pre 16 sati poslala je sličnu poruku, apelujući na to da je pomoć potrebna i lekarima.

- Molim vas da ostanete kod kuće. To nam je najveća podrška i pomoć koju možete da date u ovom trenutku - napisala je na Fejsbuk profilu na kojem je u ranijim danima izrazila zahvalnost za aplauze podrške kojima se Srbija priključila svetu u dubokom naklanjanju spasiocima života.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.