OVO U ĆORKU, DOK NEKOGA NE UBIJU! Nišlije divljale pešačkom zonom usred policijskog časa, GLEDAJTE SAMO (VIDEO)
Nišlije divljale pešačkom zonom, Foto: Printcsreen

STRAŠNO!

OVO U ĆORKU, DOK NEKOGA NE UBIJU! Nišlije divljale pešačkom zonom usred policijskog časa, GLEDAJTE SAMO (VIDEO)

Budući da u Obrenovićevoj ulici ima dosta lokala koji imaju kamere, proveriće se snimci kako bi se utvrdilo o kojem se vozilu radi

Objavljeno:

Policija intenzivno radi na identifikaciji vozača koji je automobilom vozio kroz pešačku zonu u Obrenovićevoj ulici i proverava da li je snimak koji je objavljen na društvenim mrežama načinjen u vreme policijskog časa.

Na "jutjubu" je danas objavljen video snimak pod nazivom "Bahata vožnja automobila Obrenovićevom ulicom tokom policijskog časa u Nišu" na kojem je u 17 sekundi vidi kako automobil juri noću centrom grada kroz pešačku zonu, od ugla sa Ulicom Svetozara Markovića, u pravcu Trga kralja Milana, dok se dvojica muškaraca glasno smeju uz muziku sa kasetofona koja trešti. Snimak je načinio suvozač mobilnim telefonom. U objašnjenju ispod ovog klipa na “jutjubu” navodi se da se radi o snimku koji kruži društvenim mrežama i da očevici koji su posmatrali bahatu vožnju sa balkona kažu da je nesavesni vozač rizikovao ne samo svoj, već i živote ljudi koji su se zbog prirode svog posla u to vreme našli na ulici a imali su pravo da se kreću u to doba.

Ukoliko se ispostavi da je snimak načinjen u vreme policijskog časa, akterima lude vožnje prete krivične prijave zbog kršenja zabrane kretanja, ali, ako i se ispostavi da je načinjen ranije mogu da odgovaraju makar zbog saobraćajnog prekršaja, zbog vožnje pešačkom zonom.

Budući da u Obrenovićevoj ulici ima dosta lokala koji imaju kamere, proveriće se snimci kako bi se utvrdilo o kojem se vozilu radi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.