ZA 48 SATI SE MENJA APSOLUTNO SVE: Stiže NAGLA promena vremena u sve krajeve Srbije
Kakav preokret, au! , Foto: Filip Plavčić

VREMENSKA PROGNOZA

ZA 48 SATI SE MENJA APSOLUTNO SVE: Stiže NAGLA promena vremena u sve krajeve Srbije

Kakav preokret, au!

Objavljeno: 17:37h

Sutra će ujutro ponegde na jugoistoku Srbije biti slabog mraza, a tokom dana se očekuje promenljivo oblačno vreme sa dužim sunčanim periodima i ređom pojavom kratkotrajne kiše. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -1 do 7, najviša dnevna od 15 do 19 stepeni.

I u Beogradu sutra promenljivo oblačno sa dužim sunčanim periodima. Posle podne u pojedinim delovima grada mogućnost kratkotrajne kiše. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 3 do 7, a najviša dnevna oko 18 stepeni.

U ponedeljak postepeno naoblačenje, posle podne u severozapadnim, a uveče u zapadnim i jugozapadnim predelima mestimično s kišom, na planinama sa snegom i pojačanim severnim i severozapadnim vetrom. Tokom noći na utorak padavine se očekuju i u ostalim predelima. Uz pad temperature sneg je moguć i ponegde u nižim predelima.

foto: RHMZ

U utorak umereno i potpuno oblačno, hladnije i vetrovito, na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sa padavinama. U sredu na severu pretežno sunčano, u ostalim predelim postepeno razvedravanje, samo se još ponegde na jugu i istoku mestimično očekuju mešovite padavine, u nižim predelima kiša i susnežica, a na planinama sneg.

Zatim promenljivo oblačno i toplije, sa čestom pojavom kiše.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.