Majice sa natpisom Šta će nam diploma kad je nema ni Toma zabranjene u valjevskoj školi
Foto: Fonet

poruka generacije

Majice sa natpisom Šta će nam diploma kad je nema ni Toma zabranjene u valjevskoj školi

"Šta će nam diploma kad je nema ni Toma", natpis je koji su učenici pojedinih škola u Valjevu želeli da odštampaju kao matursku majicu, ali je ideju osujetila uprava škole na čelu sa direktorkom
Objavljeno: 29.05.2016. 11:47h
U Valjevu već nekoliko godina unazad maturanti štampaju raznobojne majice sa sloganima koji su uglavnom svojstveni dešavanjima u razredima ili nose poruku generacije.

Au, kako ga je odradila: Prostitutka u Novom Sadu zavrnula gazdu za 2.000 evra! (FOTO)

Jedno od odeljenja Prve osnovne škole imalo je nameru i naručilo je majice sa natpisom "Šta će nam diploma kad je nema ni Toma", ali do realizacije ni štampe ni nošenja nije došlo jer je nameru osujetila sama škola. Direktorka ove škole Mileva Mojić nije želela da da zvaničnu izjavu o ovom slučaju, a učenici škole kažu da takva majica nije jednostavno realizovana u školi.
 
foto: Fonet
Ipak poslednjih dana pojedina valjevska deca viđaju se u takvim majicama na ulici, a na pitanja iz koje su škole uglavnom lažno odgovaraju. U strahu da bi mogli ostati bez mature ili biti kažnjeni na samom kraju školske godine deca nisu sagovornici na ovu temu.

Inače organizaciju, prikupljanje novca pa i samo osmišljavanje slogana rade odeljenske zajednice nezavisno od škole. Običaj je da se tako odštampane majice nose poslednje nedelje u školu.

(Espreso.rs / Vamedia)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media