EPIDEMIOLOG TIODOROVIĆ BRIZNUO U PLAČ NA KONFERENCIJI: Razlog je POTRESAN!
Najpre nije mogao da pronađe prave reči nakon tužnih vesti, Foto: Printscreen/RTS

NIJE IZDRŽAO

EPIDEMIOLOG TIODOROVIĆ BRIZNUO U PLAČ NA KONFERENCIJI: Razlog je POTRESAN!

Najpre nije mogao da pronađe prave reči nakon tužnih vesti

Objavljeno:

Epidemiolog Branislav Tiodorović je na redovnoj konferenciji oko koronavirusa u Srbiji doživeo krah kada je zaplakao nakon što je objavljeno da imamo i sedmu žrtvu.

Najpre nije mogao da pronađe prave reči nakon tužnih vesti, pa je kroz suze poručio:

- Mi smo jedini narod u čijem grbu piše četiri "S", samo sloga Srbina spasava. Da li je moguće da ne možemo to da ostvarimo. Teško mi je kad neko umre, sigurno je svima teško...

Potom je doktor Tiodorović, cenjeni epidemiolog, istakao da će sledećih 15 dana će biti jako teški, i trebaće nam gvozdena disciplina.

- Narod mora da zna, imaćemo sve više obolelih, nažalost i preminulih. Toga moramo da budemo svesni. Gledam ljude po gradovima, mnogi šetaju, ne nose maske... ja ih razumem, ali moramo da shvatimo da moramo da ispoštujemo procedure - rekao je.

- Treba nam da smirimo svoje strasti i nezadovoljstvo, bilo ono opravdano ili neopravdano, i da se pridržavamo pravila. Apelujem na sve, i građane i političare, ostavimo po strani one priče koje ne pomažu - objasnio je Tiodorović.

Podsetimo, direktorka Insituta za javno zdravlje “Batut” Verica Jovanović saopštila je da je danas još jedna osoba preminula u Srbiji usled virusa korona. To je ukupno sedma žrtva u Srbiji od korona virusa. Jovanović je rekla da je reč o osobi staroj 48 godina, koja je preminula u KBC “Dragiša Mišović”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.