NOVA ŽRTVA KORONE U SRBIJI: U Beogradu umrla osoba koja ima 48 GODINA!
Prema poslednjim informacijama, najviše zaraženih je u Beogradu, Nišu i Valjevu, Foto: Profimedia

NAJNOVIJA INFORMACIJA

NOVA ŽRTVA KORONE U SRBIJI: U Beogradu umrla osoba koja ima 48 GODINA!

Prema poslednjim informacijama, najviše zaraženih je u Beogradu, Nišu i Valjevu

Objavljeno:

Prema poslednjim informacijama, u Srbiji je potvrđeno ukupno 457 slučajeva koronavirusa. Od Kovida-19 preminulo je sedam osoba.

U Palati Srbija počela je konferenicja za medije na kojoj će biti saopšteni najnoviji podaci o broju zaraženih koronavirusom, kao i najnovije mere Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Kovid-19.

Direktorka Instituta Batut Verica Jovanović objavila je najnovije informacije o stanju zaraženih u Srbiji.

"Testirani su uzorci 295 osoba od kojih je 73 pozitivno i 222 negativno na novi korona virus. Od novih slučajeva 47 je hospitalizovano. Nažalost, imamo i još jedan smrtni slučaj, preminula je u međuvremenu i osoba koja je imala 48 godina u bolnici "Dragiša Mišović", istakla je Jovanović.

Prema poslednjim informacijama, najviše zaraženih je u Beogradu, Nišu i Valjevu. Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević izjavila da su doktori rekli da još ne treba zatvarati ta tri grada, a da će ta mera biti sagledana u naredna 24 sata.

Sreda je bila najteži dan od početka epidemije u Srbiji, pošto je potvrđen 81 novi pacijent, a nažalost bilo je i smrtnog ishoda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RTS.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.