SVI PRIČAJU O KORONI, A VREME SUTRA BI TREBALO POSEBNO DA VAS ZANIMA: Da li se konačno SVE MENJA?
Vremenska prognoza / Ilustarcija, Foto: Ataimages

VREMENSKA PROGNOZA

SVI PRIČAJU O KORONI, A VREME SUTRA BI TREBALO POSEBNO DA VAS ZANIMA: Da li se konačno SVE MENJA?

Jutarnja temperatura od 1 do 6 C, najvisa dnevna od 10 C na jugu do 16 C na severu zemlje, saoštio je Republički hidrometeorološki zavod

Objavljeno: 14:49h

U Srbiji će sutra biti vetrovito i toplije. Na severu pretežno sunčano, tokom dana povremeno uz umerenu oblačnost. U ostalim krajevima umereno, a na jugu i potpuno oblačno, tek ponegde sa kratkotrajnom kišom, na visokim planinama sa snegom.

Vetar umeren i jak istočni, u oblasti Homolja sa udarima olujne jačine, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura od 1 do 6 C, najviša dnevna od 10 C na jugu do 16 C na severu zemlje, saoštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu pomenljivo oblačno sa periodima sunčanog vremena, vetrovito i toplije. Duvaće umeren i jak istočni vetar, uveče u daljem slabljenju. Jutarnja temperatura od 4 do 6 C, najviša dnevna oko 13 C.

Izgledi vremena u Srbiji za sedam dana - do 3. aprila: Za vikend promenljivo, toplije i u većini mesta suvo - u subotu na jugu, a u nedelju i u zapadnim i centralnim krajevima zemlje reda pojava kratkotrajne kiše.

U ponedeljak postepeno naoblačenje sa severa i zapada, mestimično s kišom, pojačanim severnim vetrom, a posle podne i uveće i padom temperature, pa će na višim planinama kiša preći u sneg.

U utorak umereno do potpuno oblačno i hladnije, na severu suvo, u ostalim krajevima mestimično kiša, na planinama sneg.

Početkom aprila suvo uz porast dnevne temperature, a krajem perioda očekuje se novo naoblačenje sa kišom i padom temperature.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.