POSLE "PIPAČA" U SRPSKE PRODAVNICE STIGLI I "DUVAČI": Radnica POSLALA JASNU PORUKU: LJUDI, NEMOJTE OVO RADITI
Foto: Facebook printscreen

ODVRATNO

POSLE "PIPAČA" U SRPSKE PRODAVNICE STIGLI I "DUVAČI": Radnica POSLALA JASNU PORUKU: LJUDI, NEMOJTE OVO RADITI

Evo kako se ponašaju neki neodgovorni građani

Objavljeno: 16:21h

Radnica jedne prodavnice u Srbiji je na društvenoj mreži Fejsbuk, objavila video-snimak kojim je na slikovit način objasnila kako se kupci ponašaju u radnji tokom vanrednog stanja.

- Svi već znate ko su "pipači". Pipači su oni što pipaju sve redom u prodavnici, pogotovo hleb. E sada su se pojavili "duvači", započela je ona i objasnila zbog čega su neki kupci dobili baš taj nadimak.

Naime, nakon što prodavac saopšti kupcu da nemaju artikal koji je tražio, njegova reakcije je u najmanju ruku neodgovorna. Dugim izdahom, otvorenih usta u pravcu prodavca, iskazuje svoje negodovanje.

S obzirom na vanredno stanje u zemlji i na aktuelnu situaciju u svetu, nestašica namirnica poput kvasca i kora za pitu, prisutna je u mnogim marketima. Upravo zbog toga, kupci u prodavnici u više navrata "duvaju" zbog ličnog nezadovoljstva, a radnici prodavnica su izloženi riziku od zaraze.

Kada ipak odluče da kupe nešto, kako prepričava gospđa sa snimka, malo pazare, nešto ima, nešto nema. No najveći šok sledi kada im saopšti iznos njihovog računa.

Kupci tada vade novac i pljuckaju na svoje prste, kako bi ga lakše prebrojali novac.

Takvo ponašanje preti porastu obolelih od virusa korona.

- Ljudi molim vas! Ne duvajte u narod! Ne pipajte hleb. Ne pljujte u prste, zaključula je ona i sve nas pozvala na odgovornost. Odgovornost i prema sebi i prema drugima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.