ČAS FIZIČKOG, BROJ DVA: Svi su ostali u šoku na prvi snimak profesora, OVO JE KORAK DALJE! (VIDEO)
ilustracija, Foto: Printscreen

hvala, profo!

ČAS FIZIČKOG, BROJ DVA: Svi su ostali u šoku na prvi snimak profesora, OVO JE KORAK DALJE! (VIDEO)

Ovaj čovek je inspiracija za sve nas u ova teška vremena

Objavljeno:

Čas fizičkog ispred televizora već zvuči dovoljno smešno, ali tek kada pogledate snimak shvatićete koliko je to sve zajedno bitno za zdravo telo i duh u ovom trenutku.

Svako ko ima tu sreću u nesreći da ima decu u vreme pandemije korone, ima i tu sreću u nesreći da mora već nekoliko dana da igra ulogu učitelja, tutora, asistenta u nastavi svojemu koronokarantiranom čeljadetu, jer škola se odvija preko predavanja na televiziji.

Deca moraju da uče školu od kuće, a to pre svega znači da mogu da hvataju krivine kakve do sada nisu mogla ni da zamisle, jer između njih i znanja ne stoje više nastavnici, ocenjivanje, ustajanje ujutro i maltretiranja na igralištu, nego samo njihovi siroti roditelji.

Roditelji su ovih dana sluđeniji nego inače, a kada im na to dodaš još obavezu koju ili ne mogu da prihvate jer "nije ni moj ćale sa mnom radio matematiku nego ja kad mu dođem s pitanjem da mi objasni razlomke on mi polomi nogu" ili smatraju da je to sve glupost "jer niko ne može da nauči mog Stefana Konstantina kao što mogu ja pomoću ovih predavanja sa Khan akademije", onda imaš recept za malo bure baruta u kući.

U takvoj situaciji, ovaj čovek je došao kao spas. Kada pogledate, biće vam jasno i zašto.

Ovaj čovek je inspiracija za sve nas u ova teška vremena. Jeste da mu je država naredila da se sramoti na televizoru pred celom tom državom, ali nekako, vidi se to kada svoj posao shvataš ozbiljno.

Nema veze što ima stomačić prikladniji teči iz Temerina koji voli vince, slaninice i lege više nego ženu svoju - u stvari, baš zato mu i verujemo, jer izgleda baš kao pravi tipični profesor fizičkog u svakoj školi u Srbiji, i baš zato verujemo da želiš da ovo izguramo.

Jer ako profesor fizičkog može da bude i ovako jedan krajnje opušten lik, onda i naša deca mogu da budu šta požele, i onda ova škola, čak i od kuće, ima nekog smisla.

Samo napred, nastavniče, razvij visoko trobojku našeg obrazovnog sistema, pokaži nam da smo i dalje sportska nacija i da nas čeka bolje sutra, samo ako odručimo kako treba i iskoračimo koliko treba, izvadimo telo iz opterećenja i relaksiramo malo u ovim teškim vremenima.

Evropska unija pomaže Srbiji sa 93,4 miliona evra: Veliki deo sredstava je namenjen za ublažavanje ekonomskih posledica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vice)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.