DEVOJČICA IZ SRBIJE POSLALA PISMO NASTAVNICI DA NE MOŽE DA PRATI NASTAVU, i cela država je uz nju!
Većina bi posmislila da ova devojčica traži izgovor kako ne bi učila, Foto: Profimedia

PAŽLJIVO PROČITAJTE

DEVOJČICA IZ SRBIJE POSLALA PISMO NASTAVNICI DA NE MOŽE DA PRATI NASTAVU, i cela država je uz nju!

Većina bi posmislila da ova devojčica traži izgovor kako ne bi učila

Objavljeno: 12:21h

Portal "Zelena učionica" preneo je mejl koji je dobila profesorka Tanja Mitić od svoje učenice, gde joj je saopštila da neće moći redovno da prati nastavu i radi domaće zadatke.

Većina bi posmislila da ova devojčica traži izgovor kako ne bi učila i slušala predavanja, međutim nije tako. Ono što je napisala je za svaku pohvalu!

Devojčica je objasnila da se ona bavi 3D modelovanjem, te da štampa maske i vizire za osoblje Kliničkog centra.

Njeno pismo glasi ovako:

“Poštovani profesore/poštovana profesorka,

Pre svega, nadam se da ste dobro i da se čuvate.

Neću biti u mogućnosti da ažurno predajem domaće zadatke i pratim mejlove, nastavu preko Gugl učionice i ostalo, barem ne još neko vreme. Razlog je to što se bavim 3D modelovanjem i štampom, sa jednim kolegom štampam maske i vizire za medicinsko osoblje našeg Kliničkog centra već desetak dana. Ne nazire se kraj našem poslu, sigurno ste čuli da ima zdravstvenih radnika koji su takođe zaraženi, stoga smo dobili i ovlašćenje da se krećemo tokom policijskog časa. Kako bi štampači bili uključeni 24 časa dnevno, svako od nas provodi najmanje 12 sati pored njih, ali tu su i sastavljanje odštampanog i dostavljanje KC-u, tako da smo već pretvorili kancelariju u stambeni prostor. Ne očekujem toleranciju niti bilo šta tome slično, samo Vas obaveštavam da, nažalost, u skorije vreme nećete dobijati mejlove od mene. Čak nisam imala vremena ni da svakome posebno pišem i šaljem mejl, već sam sastavila ovaj koji će biti prosleđen svim profesorima. Potrudiću se da blagovremeno regulišem sve svoje obaveze, ali u ovom trenutku to nikako nije moguće, nadam se da će situacija početi da se smiruje kako bismo se svi što pre vratili svojim životima.

Takođe se nadam da i Vi svoje vreme koristite produktivno, kod kuće, sa svojim porodicama. Srdačan pozdrav!”

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Zelena učionica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.