SVI STUDENTI SU ČEKALI OVO SAOPŠTENJE IZ MINISTARSTVA: Sad je konačno SVE POZNATO!
Ona je napomenula da je fakultetska nastava u Srbiji uglavnom prebačena na online kanale, Foto: Damir Dervišagić, Filip Plavčić, Ilustracija

BEZ BRIGE

SVI STUDENTI SU ČEKALI OVO SAOPŠTENJE IZ MINISTARSTVA: Sad je konačno SVE POZNATO!

Ona je napomenula da je fakultetska nastava u Srbiji uglavnom prebačena na online kanale

Objavljeno: 12:07h

Biće pomeranja ispitnih rokova kada prođe opsasnost od epidemije korona virusa, a studenti neće biti uskraćeni, izjavila je danas državna sekretarka u Ministarstvu prosvete nauke i tehnološkog razvoja Ana Langović Milićević.

Državna sekretarka je za RTS napomenula da se u ministarstvu nadaju da će cela situacija u vezi sa suzbijanjem korona virusa biti završena u narednih 5 ili 6 nedelja.

"Pratimo sve što se događa u u skladu sa tim organizovaćemo pomeranje ispita. Cela akademska zajednica razume ovu situaciju i sve će biti organizovano na najbolji način u datim okolnostima. Studenti sigurno neće biti uskraćeni za neki ispitni rok koji im organizacijom nastave i polaganja ispita svakako pripada", kazala je Lagović Milićević.

Ona je napomenula da je fakultetska nastava u Srbiji uglavnom prebačena na online kanale i da se iz inostranstva prema dostupnim podacima u Srbiju vratilo oko 310 studenata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.