SVI SE OPRAŠTAJU OD DOKTORKE KOJA JE UMRLA OD KORONA VIRUSA: Pacijentkinja otkrila 1 POTRESNU stvar o Biljani
Foto: Printscreen

TUGA DO NEBA

SVI SE OPRAŠTAJU OD DOKTORKE KOJA JE UMRLA OD KORONA VIRUSA: Pacijentkinja otkrila 1 POTRESNU stvar o Biljani

Iako je došla da radi u Nišu tek pre tri godine uživala je veliko poverenje

Objavljeno:

Na vest da je preminula doktorka Biljana javljaju se njene kolege i pacijenti koji izražavaju žalost što nije pobedila koronu. Prvi se oglasio Sindikat lekara i farmaceuta koji je struku obavestio o tragičnom ishodu.

Iako je došla da radi u Nišu tek pre tri godine uživala je veliko poverenje među pacijentkinjama koje za nju imaju samo reči hvale.

- Obe trudnoće mi je vodila i mnogo mi je pomogla oko napada panike..., napisala je Mirela Đ. Iz Niša.

U grupi Mesto za roditelje iz Niša oglasile su se mnoge žene koje pored žaljenje i tugu izražavaju i zabrinutost zbog skorašnjeg kontakta sa Biljanom.

Inače, Biljana je među prvima u Nišu kojima je povrđen virus tako da je poslednjih desetak dana provela na Infektivnoj klinici.

- Malopre sam se vratila iz Doma zdravlja, svi pregledi na Ginekologiji otkazani do daljeg, osim za hitne slučajeve tipa ko ima karcinom. Trudnicama zabranjen ulaz na Ginekologiju, do šaltera se ne dolazi već se stoji u hodnik i čekate da dođe sestra do vrata da vam da bilo kakvu informaciju. Kada sam sišla u prizemlje ispred lifta stoji čovek koji usmerava ljude gde da idu, dolazi doktor i kaže mu u podrum dole šaljusa temperaturom i trudnice. Stižem do izlaza obezbeđenjekaže “kako trudnice dole kada su nama rekli gore da ih šaljemo?” a gore velikim slovima stoji obaveštenje “Zabranjen ulaz trudnicama”. E sad... Nisam pametna, to je info od mene što sam videla i čula danas, inače većina ginekologa ne radi već neko vreme -prenosi svoje iskustvo Jelena P.

Za razliku od sindikata i pacijenata njene kolege se za sada ne oglašavaju pa čak ni rukovodstvo Doma zdravlja gde je radila i Kliničkog centra gde je preminula.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.