SVI SU SE PITALI GDE JE DR NESTOROVIĆ: Onda je ministar Lončar uzeo reč...
Branimir Nestorović i Zlatibor Lončar, Foto: Printskrin, Beta/Slobodan Miljević

KAŽU DA POŠTUJU MERE

SVI SU SE PITALI GDE JE DR NESTOROVIĆ: Onda je ministar Lončar uzeo reč...

Odgovarajući na pitanja novinara u okviru redovne konferencije o situaciji sa širenjem tog virusa, ministar je rekao da navodi po kojima predstavnici države nisu u početku ozbiljno shvatili opasnost od korona virusa, predstavljaju "samo utisak"

Objavljeno:

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da su državni zvaničnici "od prvog momenta" poštovali sve preporuke struke u vezi korona virusa.

Odgovarajući na pitanja novinara u okviru redovne konferencije o situaciji sa širenjem tog virusa, ministar je rekao da navodi po kojima predstavnici države nisu u početku ozbiljno shvatili opasnost od korona virusa, predstavljaju "samo utisak".

Upitan zašto na tim konferencijama poslednjih dana nema pulmologa Branislava Nestorovića koji je u svojim prvim obraćanjima javnosti korona virus nazvao "najsmešnijim virusom", ministar je rekao da je to pitanje obaveza koje Nestorović ima ali i dodao da je u pitanju čovek kome se veruje.

"On je juče bio na sednici Kriznog štaba i na sastanku sa kineskim stručnjacima, deo je štaba i to je čovek koji mnogo pomaže i radi i čovek kome verujemo. Da li će sutra ili prekosutra biti ovde zavisi od obaveza koje ima", naveo je Lončar.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.