MASKA KOŠTA 430 DINARA?! Građani se pobunili zbog cene u ovoj apoteci! ONDA SE OGLASIO MENADŽER (FOTO)
Foto: Facebook

AU

MASKA KOŠTA 430 DINARA?! Građani se pobunili zbog cene u ovoj apoteci! ONDA SE OGLASIO MENADŽER (FOTO)

On je svojim kupcima i pratiocima na Fejsbuku objasnio i da su stavili maržu od 20 odsto na nabavnu cenu

Objavljeno: 10:41h

Na društvenim mrežama je podeljen fiskalni račun, kao dokaz gde se vidi da je u apoteci u Ulici Petra Kočića, kupac pazario tri maske po ceni od 430 dinara i za to ukupno platio 1.290 dinara.

Kako se vidi na računu, u pitanju je novosadski ogranak Zdravstvene ustanove „ Biofarm“, čije sedište je u Titelu. Međutim, tim menadžer ovih apoteka Aleksandar Drakulić je preko Fejsbuka uputio objašnjenje o tome zašto su maske prodavali po toj ceni.

foto: Facebook

- Maske koje ste danas kupovali u našim apotekama po ceni od 430 dinara su dugotrajne platnene maske , koje se peru, peglaju ( peglanjem dezinfikuju ) , domaće proizvodnje sa sertifikatom Jugoinspekta, a maske koje država najavljuje po ceni od 120 dinara će biti u prodaji u drugoj polovini nedelje, jer će ih država tek tada distribuirati. Te, kineske maske, moći ćete i kod nas da kupite po toj ceni od 120 dinara. Namera nam je bila da vam što pre omogućimo zaštitna sredstva.Hvala na razumevanju – napisao je Drakulić.

On je svojim kupcima i pratiocima na Fejsbuku objasnio i da su stavili maržu od 20 odsto na nabavnu cenu i da „ne može trenutno niko da nađe jeftinije, jer još nisu puštene kineske maske".

Bonus video:

(Espeso.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.