SRPKINJA OTKRILA STRAŠNU ISTINU O KORONI U AMERICI: A druga joj odgovorila KAKO JE U NEMAČKOJ! (FOTO)
Tviter, ilustracija, Foto: Twitter printscreen

ludilo!

SRPKINJA OTKRILA STRAŠNU ISTINU O KORONI U AMERICI: A druga joj odgovorila KAKO JE U NEMAČKOJ! (FOTO)

- Tamo je opšti haos, istakla je ova srpkinja...

Objavljeno:

Ukupan broj obolelih od korona virusa u Sjedinjenim Američkim Državama je premašio 26.700 i ta država je sada treća na svetu po broju inficiranih, a do danas je preminulo 340 Amerikanaca.

Dok broj potvrđenih slučajeva raste, sve više saveznih država uvodi obavezu ostanka kod kuće za svoje građane, a izlazak je dozvoljen samo radi snabdevanja hranom i lekovima ili obavljanje ključnih poslova za zajednicu.

Jedna srpkinja je rešila da na Tviteru otkrije kakvo je zaista stanje u SAD kada je u pitanju epidemija koronavirusa.

Naime, ona je istakla da je njen zet dobio koronavirus. Da je sedam dana čekao na rezultet testa, da je pozitivan na virus, ali da je ubrzo otpušten iz bolnce.

- Ženu, moju sestru, nisu hteli da testiraju jer nema temperaturu. Pa haos, istakla je vidno iznenađena devojka.

Ipak nije očekivala da će dobiti ovakve odgovore. Naime, javile su se devojke koje su napisale kako stoje stvari kada je u pitanju epiemija koronavirusa u Holandiji i Nemačkoj.

Podsećamo, skoro polovina ukupnih slučajeva korona virusa u SAD je otkrivena u državi Njujork, a gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio ocenio je da će za deset dana gradske bolnice ostati bez vitalne opreme, kao što su respiratori.

Zbog brojnih restrikcija, mnogi građani su privremeno ostali bez posla, škole su zatvorene, a otkazane su službe u crkvama, venčanja, sportski i drugi događaja.

Milioni medicinskih radnika i radnika u službama za vanredne situacije nisu dovoljno dobro opremljeni za borbu protiv virusa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.