PA ONI NAS ISKRENO VOLE! Rasplakaćete se kad vidite PORUKE KINESKE DECE SRBIJI! (VIDEO)
Kineska deca vole Srbiju, Foto: Global times

HVALA!

PA ONI NAS ISKRENO VOLE! Rasplakaćete se kad vidite PORUKE KINESKE DECE SRBIJI! (VIDEO)

Na snimku pod nazivom "Stojimo uz tebe, Srbijo", neki kineski državljani, među kojima ima i dece, pokazuju svoje crteže sa zastavama dve zemlje, a većina njih poručuje "Srbija, hajde" i "Kinezi će vas uvek podržavati"

Objavljeno: 08:53h

Kineski list "Global tajms" objavio je na svom Tviter nalogu snimak, u kojem građani Kine šalju poruke podrške građanima Srbije u borbi protiv koronavirusa.

Na snimku pod nazivom "Stojimo uz tebe, Srbijo", neki kineski državljani, među kojima ima i dece, pokazuju svoje crteže sa zastavama dve zemlje, a većina njih poručuje "Srbija, hajde" i "Kinezi će vas uvek podržavati".

Neki su svoje poruke ispisali i na srpskom jeziku, te tako jedan mladić s naočarima i zaštitnom maskom drži papir na kojem, na oba jezika, piše: "Neka Srbija što pre prođe kroz epidemiju! Neka prijateljstvo između Kine i Srbije traje zauvek! Od mladića željnog putovanja u Srbija".

"Global tajms" u opisu snimka navodi da je reč o blagoslovima koje su Kinezi uputili Srbiji, zajedno s donacijama koje su upućene elektronskim putem ambasadi Srbije u Kini i zdravstvenom pomoći koje je vlada te zemlje pružila Srbiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.