TIHI HEROJ IZ LOZNICE DOBIO ONO ŠTO MU NAJVIŠE TREBA: Poštaru Mladenu poklon ČUVA GLAVU OD KORONA VIRUSA (FOTO)
Mladen Milošević, Foto: printscreen

bravo

TIHI HEROJ IZ LOZNICE DOBIO ONO ŠTO MU NAJVIŠE TREBA: Poštaru Mladenu poklon ČUVA GLAVU OD KORONA VIRUSA (FOTO)

Svaka čast za Lozničane

Objavljeno:

Ovih dana je mnogo tihih heroja u našoj zemlji. Lekari, medicinske sestre, vojnici i policajci neumorno rade da zaustave širenje pošasti koja odnosi ljudske živote u celom svetu.

Među tim herojima su i naši poštari, bez kojih stariji sugrađani ne bi dobijali penzije, niti bi retka pisma u ovo moderno doba stizala do ljudi koji ih željno iščekuju.

Da građani cene poštare govori i priča Mladena Miloševića, pismonoše iz Loznice koji je na društvenim mrežama objavio kako izgleda posao tokom pandemije korona virusa.

Sa maskom na licu i rukavicama na rukama, celo telo je prekriveno zaštitnim odelom. Jedino što odaje da je u pitanju poštar je prepoznatljiva torba prebačena preko ramena.

On je u komentarima ispod slike otkrio i da odelo nije kupio sam, već ga je dobio od prodavnice HTZ opreme u znak zahvalnosti za posao koji vredno obavlja i u najtežim okolnostima.

Pozivamo i vas da obratite pažnju na ljude koji se svakodnevno izlažu nevidljivoj opasnosti i da im pomognete kada vam se ukaže prilika.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.