U ZATVOR ODMAH! USKORO HAPŠENJE I HITNE KAZNE ZA ŠIRENJE PANIKE O GORIVU: Nis sutra izvozi naftu
Gužva nakon širenja panike, Foto: Kurir.rs

napravili hAOS

U ZATVOR ODMAH! USKORO HAPŠENJE I HITNE KAZNE ZA ŠIRENJE PANIKE O GORIVU: Nis sutra izvozi naftu

Ovo je večeras poručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na konferenciji za novinare i dodao da je Srbija prinuđena čak da narednih dana izveze gorivo u inostranstvo

Objavljeno:

Odgovorni za širenje panike, koji su danas raširili uzbumu o navodnoj nestašici goriva, što je izazvalo redove na pumpama širom Srbije, ići će u zatvor!

Ovo je večeras poručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na konferenciji za novinare i dodao da je Srbija prinuđena čak da narednih dana izveze gorivo u inostranstvo, jer imamo toliko rezervi da se moraju osloboditi rezervoari da bi industrija naftnih derivata mogla da nastavi da radi!

- Sada, odmah, slobodno izađite iz redova i kupite gorivo - rekao je predsednik Srbije.

Pogledajte današnje gužve posle širenja panike:

- Država sad mora da reaguje oštrije, ozbiljnije i odlučnije. Svi će morati da poštuju zakoni biće strogo kažnjeni ako ne poštuju. Neko je danas smislio priču o nestašici goriva, ti ljudi će ići u zatvor, a nama je NIS danas podneo zahtev za izvoz, i to će biti dozvoljeno jer benzina ima dovoljno. Ne pada mi na pamet da demantujem laži - zaključio je predsednik Srbije, na konferenciji za novinare povodom koronavirusa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.