NE MOGU DA ŽIVIM BEZ PIJACE: Nestorović priznao da je išao bolestan među ljude, traži da puste penzionere da šetaju
Ljudi traže da se skloni sa TV-a, Foto: google maps/Ana Panitic, Printscreen

NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE

NE MOGU DA ŽIVIM BEZ PIJACE: Nestorović priznao da je išao bolestan među ljude, traži da puste penzionere da šetaju

Od pojave korona virusa u našoj zemlji, često ga možemo videti na konferencijama za medije i u raznim emisijama

Objavljeno:

Pulmolog i alergolog sa Univerzitetske dečje klinike Tiršova dr Branimir Nestorović već danima ne prestaje da šokira narod svojim izjavama.

Od pojave korona virusa u našoj zemlji, često ga možemo videti na konferencijama za medije i u raznim emisijama kako daje svoje stručno mišljenje. Međutim, mnogi smatraju da zbog nekoliko spornih izjava treba da se na neko vreme pomeri sa malih ekrana:

Naime, dr Nestorović je u sinoćnjem gostovanju na TV B92 govorio o tome kako ,,penzioneri mogu malo i da izađu napolje i da ne veruje da će policija baš nekog da hapsi'':

Niko ne traži sad od njih da se zakopaju, da se zacementiraju u kući, apsolutno ne. Možete vi da izađete i povremeno na ulicu, zašto da ne, ne verujem da će baš da hapsi policija penzionere

Takođe, na konstataciju novinara da je predsednik Vučić izjavio na poslednjoj KZM da dr Nestorović nije mogao da prisustvuje zbog toga što je prehlađen, on je odgovorio sledeće, sve vreme se smejući:

Ja sam bio mrtav. To bi bio najprecizniji odgovor. Meni je ovo treća nedelja ono, ful, što bi rekli. Ja sam u subotu na Kriznom štabu imao neku drhtavicu, i tako dalje. Mislio sam da ću da dobijem koronu.

Nisam hteo da dobijem koronu da se ovi što me mrze ne bi obradovali, trebalo bi da dodam to. Bio sam iznemogao, stvarno sam bio iscrpljen. Mislio sam da je jako glupo da dalje idem, dva dana sam odležao kući, mada sam napravio jednu grešku u samoizolaciji. Pošto sam znao da nemam koronu išao sam na pijacu u Obrenovcu. Ja ne mogu da živim bez pijace u Obrenovcu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.