OVO JE RADNO VREME BAŠ SVIH PRODAVNICA, PIJACA, TRŽNIH CENTARA: Morate ih znati jer svi RADE SKRAĆENO
Morate znati jer svi RADE SKRAĆENO, Foto: Printscreen

PAZITE!

OVO JE RADNO VREME BAŠ SVIH PRODAVNICA, PIJACA, TRŽNIH CENTARA: Morate ih znati jer svi RADE SKRAĆENO

Radno vreme skraćeno je i u poštama, a one koje su do sada radile tokom celog dana radiće od 10 do 17h, a subotom od 10 do 14h

Objavljeno:

U skladu sa novim merama Vlade Srbije o ograničenju kretanja građana u cilju suzbijanja korona virusa od danas prodavnice mešovite robe i prehrambenih proizvoda, pekare, ugostiteljski objekti, banke, pošte i gradske pijace rade prema izmenjenom radnom vremenu.

Kompanija ''Lidl'' obavestila je potrošače da će zbog novonastale situacije radno vreme svih Lidl prodavnica do daljeg biti od 8 do 18h svakog dana.

Novo radno vreme uveo je i maloprodajni lanac Merkator-S u okviru kojeg posluju IDEA, Roda i Merkator Hipermarketi sa ukupno 323 maloprodajna objekta.

Od ponedeljka do subote, 304 prodavnice u okviru tog lanca radiće do 18 časova, a njih 19 biće otvorene do 15h.

Nedeljom će 255 objekata širom Srbije raditi do 18h, a njih 67 do 15h.

Iz kompanije Merkator poručuju potrošačima da informacije o pojedinačnim radnim vremenima IDEA prodavnica, Roda marketa ili Merkator hipermarketa potraže na sajtovima idea.rs i roda.rs.

Apotekarska ustanova Lilly Drogerie uvela je novo radno vreme tokom vanrednog stanja, pa će Lilly drogerije širom Srbije raditi radnim danima od 8h do 20h, dok je subotom radno vreme u većini drogerija od 8h do 15h.

Dežurne apoteke radnim danima i subotom biće na adresama Dimitrija Tucovića 1A u Pančevu i Krušedolska 1 u Beogradu.

Na sajtu Ušće Šoping centra navedeno je da će radno vreme lokala i kioska biti od 12h do 20h, da će supermarket raditi od 9h do 20h, a apoteka i drogerije od 10h do 20h.

foto: Google street view printscreen

Radno vreme lokala u Stadion Ssoping centru je od 12h do 18h, megamarketa od 8h do 18h, a apoteke i drogerije od 10h do 18h.

U obaveštenju na sajtu tog centra navodi se da će ekspozitura Addiko banke, koja je u tom centru, raditi od 9h do 17h.

Uprava šoping centra Promenada u Novom Sadu donela je odluku da ograniči radno vreme od 10h do 18h.

Pomenute mere moraju da poštuju svi posetioci, kao i zaposleni u maloprodajnim objektima, kioscima i tehničkim službama šoping centra.

Osim izmenjenog radnog vremena šoping centra, do daljnjeg neće raditi bioskop Cineplexx Promenada i Pro Fitneš Centar, dok će supermarket Univerexport i apoteka Galen Pharm raditi od 9h do 18h.

Gradske pijace radiće po izmenjenom režimu sve dok u Srbiji traje vanredno stanje.

foto: Filip Plavčić

Sve pijace koje se nalaze u sisitemu "Gradskih pijaca" radiće svakodnevno u periodu od 8h do 15h, počev od danas.

Od danas i sve ekspoziture NLB Banke u Srbiji rade skraćeno, od 9h do 14h.

U saopštenju se navodi da je to još jedna mera koju NLB Banka realizuje kako bi doprinela borbi protiv širenja korona virusa u Srbiji.

Radno vreme skraćeno je i u poštama, a one koje su do sada radile tokom celog dana radiće od 10 do 17h, a subotom od 10 do 14h.

Radno vreme pošti koje rade nedeljom biće od 10 do 14h, a Glavna pošta u Takovskoj ulici u Beogradu radiće radnim danima od 10 do 17h i vikendom od 10 do 14h.

Kompanija Telekom saopštila je da je preduzela sve mere kako bi olakšali korišćnje usluga i pružili maksimalnu zaštitu i informisanost tokom vanrednog stanja.

Kako se navodi, poslovnice će raditi sa izmenjenim radnim vremenom, dok će korisnici i dalje moći da sve željene informacije dobiju putem sajta , pozivom kontakt centra na broj 0800 100 100, kao i putem društvenih mreža.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.