GSP DANAS POČINJE DA POVLAČI AUTOBUSE SA ULICA: To će biti već u 18:30, SVE SE MENJA
Foto: Petar Lazović

ODLUKA JE PALA

GSP DANAS POČINJE DA POVLAČI AUTOBUSE SA ULICA: To će biti već u 18:30, SVE SE MENJA

I taksisti od 20 sati moraju da budu u svojim domovima

Objavljeno: 15:50h

Zbog uvođenja zabrane kretanja posle 20 časova, Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd" počeće da povlači autobuse u garažu već od 18,30 sati. To znači da će to ujedno biti i poslednji polasci, kako bi i vozači do početka predviđenog vremena stigli svojim kućama.

Prvi jutarnji prevoz, prema rečima direktora GSP Radiše Momčilovića, krenuće u četvrtak nešto posle pet sati ujutru, u zavisnosti od toga koliko su početne stanice udaljene od pogona GSP.

Od danas redukovani su i polasci BG voza na linijama Batajnica – Ovča – Batajnica i Lazarevac – Resnik – Ovča – Lazarevac. Od danas, linije BG voza za Mladenovac ne saobraćaju. Zato polazak u 16,05 za Mladenovac iz Beograd Centra neće biti održan.

I taksisti od 20 sati moraju da budu u svojim domovima, a Aleksandar Bjelić iz Saveza auto-taksi udruženja Srbije navodi da su tražili od MUP posebne dozvole. Ipak, dok ne dobiju neku povratnu informaciju, sigurno je da taksista na ulicama posle 20 sati neće biti, a da će svako od njih koga policija zatekne da vozi posle 20 sati biti kažnjen sa 150.000 dinara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.