I INFOSTAN IMA LEPE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE: Ovo su olakšice ZA SVE tokom vanrednog stanja
ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube, Ilustracija

kompanije brinu o svojim zaposlenima

I INFOSTAN IMA LEPE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE: Ovo su olakšice ZA SVE tokom vanrednog stanja

Preduzeće će izaći susret korisnicma i produžiti akciju reprograma duga najmanje za dodatnih 90 dana.

Objavljeno:

JKP "Infostan tehnologije" donelo je niz mera kako bi od virusa korona zaštitilo korisnike i zaposlene u preduzeću. Poštujući odluku o uvođenju vanrednog stanja, omogućeno je najugroženijima, odnosno najstarijim sugrađanima, da račune za februar, mart i april namire naknadno, bez obračunavanja kamate. Ovo je samo jedna od mera, a u zavisnosti od situacije u narednom periodu, očekuju se i druge odluke.

Plaćanje zaostalih obaveza sugrađani stariji od 65 godina će moći da obave po završetku vanrednog stanja. Istovremeno, ova mera neće uticati na ostvarivanje redovnog popusta.

- Svim redovim platišama starijim od 65 godina će tokom trajanja vanrednog stanja biti omogućeno korišćenje popusta od pet, šest i sedam odsto - navode u "Infostanu". - To važi i za korisnike subvencija od deset do 30 odsto. Niko od navedenih grupa u ovom periodu neće izgubiti pravo na olakšice pri plaćanju računa, bez obzira na kašnjenje u plaćanju. Preduzeće takođe u navedenom periodu neće obračunavati kamate na kašnjenje.

Tokom trajanja vanrednog stanja, iz "Infostana" naglašavaju da neće pokretati nove postupke prinudne naplate. Zastaće i sa sprovođenjem postupaka izvršenja u periodu od 90 dana.

- Preduzeće će izaći susret korisnicma i produžiti akciju reprograma duga najmanje za dodatnih 90 dana, kako bi svi zainteresovani mogli da reprogramiraju dug po veoma povoljnim uslovima - najavljuju nadležni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.