PENZIONERI, DA VAM NE BUDE DOSADNO DOK SEDITE KOD KUĆE: Gledajte najbolji program vaše mladosti! (VIDEO)
Reč je o jednom od najboljih šou programa u bivšoj Jugoslaviji, Foto: Printscreen

video sadržaj

PENZIONERI, DA VAM NE BUDE DOSADNO DOK SEDITE KOD KUĆE: Gledajte najbolji program vaše mladosti! (VIDEO)

Ako spadate u tu grupu ljudi, naš portal je pronašao način da vam ulepša dane u izolaciji i prekrati vreme

Objavljeno: 14:11h

Uvedeno je vanredno stanje, kako je zvanično rečeno, da bi se primarno zaštitili naši stariji građani koji su, kako stručnjaci sve vreme naglašavaju, najugroženiji ovim virusom.

Tako se našim starijim građanima, posebno preko 65 godina, ne preporučuje da izlaze na ulicu i rizikuju da ovim izlaganjem pogoršaju svoje zdravstveno stanje.

Ako spadate u tu grupu ljudi, naš portal je pronašao način da vam ulepša dane u izolaciji i prekrati vreme. Pronašli smo za vas emisije koje ste voleli u mladosti i koje će vas zasigurno podsetiti na vreme kad ste bili znatno mlađi u uživali u ovim kultnim programima.

Reč je o jednom od najboljih šou programa u bivšoj Jugoslaviji "Obraz uz obraz". Ova emisija u produkciji RTV Beograd, emitovana je u periodu 1972-1974. a režirao ju je Zdravko Šotra.

Ukupno je snimljeno i emitovano 18 epizoda, a domaćini programa su bili glumci Milena Dravić i Dragan Nikolić. Šou je bio koncipiran kao kombinacija skečeva i muzičkih numera, a u njemu su učestvovali mnoge u to vreme popularne ličnosti kao što su Miodrag Petrović Čkalja, Đuza Stoiljković, Josipa Lisac, Sedmorica mladih, Leo Martin, Arsen Dedić itd.

Scenaristi programa su bili: Ljubivoje Ršumović (11 epizoda, 1972-73), Siniša Pavić (10 epizoda, 1972-74), Milan Šećerović (10 epizoda, 1972-74), Zdravko Šotra (8 epizoda, 1973-74), Predrag Perišić (7 epizoda, 1972-73), Dušan Radović (6 epizoda, 1972-73).

Autori muzike i songova bili su Vojkan Borisavljević i Kornelije Kovač.

Ovde možete da na miru pogledate nekoliko sjajnih šou programa:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.