DIREKTOR NIŠKOG ORKESTRA U KUĆNOM KARANTINU: Svetozar ima koronu, a evo kako su njegove KOLEGE!
Kolege iz niškog Simfonijskog orkestra se ne osećaju dobro/Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

ne osećaju se dobro

DIREKTOR NIŠKOG ORKESTRA U KUĆNOM KARANTINU: Svetozar ima koronu, a evo kako su njegove KOLEGE!

Desetak zaposlenih u Simfonijskom strahuje da ima virus, kažu da se već nekoliko dana ne osećaju dobro, da su stalno bili u kontaktu sa kolegama

Objavljeno:

Direktor niškog Simfonijskog orkestra Svetozar Vezenković zaražen je virusom korona,potvrđeno je u subotu uveče “Novostima”. On se, kako saznajemo, nalazi u kućnom karantinu i oseća se dobro, a kako je Južnim vestima potvrdio, istim virusom zaražen je i njegov kolega. Još desetak zaposlenih strahuje da ima virus, jer su bili u kontaktu sa kolegama.

- Trenutno sam u kućnom karantinu. Moj kolega i ja smo pozitivni na virus korona. Osećamo se dobro i za sada nemamo većih problema sa zdravljem - napisao je Vezenković za Južne vesti. Desetak zaposlenih u Simfonijskom strahuje da ima virus, kažu da se već nekoliko dana ne osećaju dobro, da su stalno bili u kontaktu sa kolegama i da zato sumnjaju da su i oni zaraženi. Za sada nije poznato ni gde su direktor i njegov kolega dobili virus i koliko je zaposlenih pod sumnjom ili testirano na koronu. Kako su “Novosti” pisale, poslednja dva slučaja povezani su, kako se pretpostavlja, sa operskom pevačicom iz Italije koja je u Nišu održala koncert sa simfonijskim orkestrom. Prema zvaničnim informacijama iz Kliničkog centra, koje je potvrdio i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, u Nišu je na lečenju petoro sa korona virusom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.