ODLUČENO: Ni Vrhovni kasacioni sud NEĆE RADITI sa strankama za vreme VANREDNOG STANJA
VKS ne radi sa strankama, Foto: Printscreen/Googlr maps

DEFINITIVNO

ODLUČENO: Ni Vrhovni kasacioni sud NEĆE RADITI sa strankama za vreme VANREDNOG STANJA

VKS je stranke uputio da se o toku svojih predmeta u tom sudu, Privrednom apelacionom sudu, Upravnom sudu i Apelacionon sudu u Beogradu informišu na sajtu Ministarstva pravde

Objavljeno:

Vrhovni kasacioni sud sa sedištem u Beogradu neće raditi sa strankama za vreme trajanja vanrednog stanja, objavio je danas taj sud.

Šalter prijemnice - infopult, prijemni šalter VKS kao i šalter pošte u zgradi tog suda u Nemanjinoj 9 više ne rade sa strankama, koje svoja pismena nadaljemogu ovom sudu da predaju samo putem pošte.

VKS je stranke uputio da se o toku svojih predmeta u tom sudu, Privrednom apelacionom sudu, Upravnom sudu i Apelacionon sudu u Beogradu informišu na sajtu Ministarstva pravde - portal.sud.rs.

"Za stranke i zaposlene zatvara se glavni ulaz zgrade u Nemanjinoj 9", navodi se u infomraciji suda, pred kojim se inače ne održavaju suđenja, jer odlučuje mahom o vanrednim pravnim lekovima.

Ranije danas, Apelacioni sud u Beogradu, koji delu ovu zgradu sa VKS, saopštio je da se odlažu sva suđenja zakazana od 16. do 27. marta 2020. godine, zbog proglašenog vanrednog stanja u Republici Srbiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.