LEVIJATAN ĆE UČESTVOVATI U SNADBEVANJU STARIJIH I NEMOĆNIH: Upravo saopšteno!
Pokret Levijatan, Foto: Emilija Jovanović

VANREDNO STANJE

LEVIJATAN ĆE UČESTVOVATI U SNADBEVANJU STARIJIH I NEMOĆNIH: Upravo saopšteno!

Evo šta će raditi

Objavljeno:

Pokret "Levijtan" se na Fejsbuku oglasio povodom uvođenja vanrednog stanja u Srbiji zbog koronavirusa.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Pokret Levijatan Srbija se, bez obzira na političke razlike i nezahvalan položaj ovakvih manjih opozicionih frakcija, na poziv države od ovog trenutka stavlja na raspolaganje u svom punom kapacitetu MUP-u, Ministarstvu odbrane i drugim relevantnim organima javne vlasti u borbi protiv pandemije "COVID-19". Prepoznati kao oni koji bezrezervno staju u zaštitu najslabijih i onih koji glasa nemaju, POZVANI SMO da se svrstamo u prvu liniju odbrane naših najstarijih sugradjana i onih kojima će pomoć biti neophodna, bili to žene, deca ili životinje. Levijatan sa svim priključenim patriotskim organizacijama će preduzimati aktivnosti na snabdevanju starih,nemoćnih i uplašenih prema planu koji će biti definisan od strane nosilaca funkcija javne vlasti. Takodje ćemo se baviti kontrolom mreža, prevencijom širenja panike, lažnih vesti i imamo ingerenciju za reagovanje u smislu momentalnog prosledjivanja službama sa kojima imamo utvrdjenu liniju.

Levijatan sa pridruženim patriotskim organizacijama poziva sve koji nas prate i drže do našeg stava da poštuju odluke Predsednika i mere Vlade,kako bi svojoj zemlji omogućili pravilno i optimalno kretanje kroz krizu kojom je zahvaćena. Levijatan je,kao i uvek,tu uz vas i trudićemo se da preduzimamo pravovremene mere u korak sa nadolazećim rizicima,o čemu ćete biti blagovremeno informisani.

Bićemo sa vama,jer svako ima pravo na zaštitu. Kada strah i nasilje pomisle da postanu zakon ZAŠTITA JE NAŠA DUŽNOST!

Živela Srbija.

Levijatan.

Podsetimo, odluka o proglašenju vanrednog stanja koju su večeras doneli predsednik Republike, predsednik Narodne skupštine i predsednik Vlade objavljena je u 21.10 časova u Službenom glasniku Republike Srbije, čime je stupila na snagu.

Odluka o vanrednom stanju važi na teritoriji cele Republike Srbije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.