NOVO ŽARIŠTE KORONE U NIŠU: Operska pevačica iz Rima zarazila članove simfonijskog orkestra!
Foto: Nemanja Nikolić

još zaraženih

NOVO ŽARIŠTE KORONE U NIŠU: Operska pevačica iz Rima zarazila članove simfonijskog orkestra!

Po njenom povratku ustanovljeno je da je obolela, a početkom ove nedelje javila su se dva zaposlena u simfonijskom orkestru sa simptomima gripa

Objavljeno:

Epidemiolog Bratislav Tiodorović potvrdio je da su još dve osobe iz Niša pozitivne na virus korona, tako da je ukupan broj onih kod kojih je virus potvrđen u Nišu osmoro.

Za razliku od prethodnih slučajeva koji su bili povezani za Nišlijkom koja živi u Luganu i koja je provela desetak dana u rodnom gradu pa je tako prenela bolest, poslednja dva slučaja povezani su sa operskom pevačicom iz Rima koja je u Nišu održala osmomartovski koncert sa simfonijskim orkestrom.

Po njenom povratku ustanovljeno je da je obolela, a početkom ove nedelje javila su se dva zaposlena u simfonijskom orkestru sa simptomima gripa. Svi ostali članovi orkestra su u samoizolaciji.Epidemiolog Tiodorović apeluje na građane da ukoliko dolaze iz kritičnih zemalja da se jave na jedan od četri telefona gde će dobiti potrebne informacije.

- Građanima Srbije niko ne može da zabrani da dođu u svoju zemlju, to je njihovo ustavno pravo, ali neka razmisle kakve posledice to može imati - rekao je Tiodorović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti Online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.