POZNATO JE STANJE 4 OBOLELIH OD KORONA VIRUSA U NIŠU: Saopštenje je stiglo BAŠ IZ KLINIČKOG CENTRA
Pacijenti sa korona virusom primljeni su na nišku Kliniku za infektivne bolesti u utorak uveče, Foto: Printscreen/Google maps

NOVE INFORMACIJE

POZNATO JE STANJE 4 OBOLELIH OD KORONA VIRUSA U NIŠU: Saopštenje je stiglo BAŠ IZ KLINIČKOG CENTRA

Pacijenti sa korona virusom primljeni su na nišku Kliniku za infektivne bolesti u utorak uveče

Objavljeno: 15:38h

Četvoro pacijenata sa korona virusom koji su primljeni na Kliniku za infektivne bolesti u Nišu u stabilnom je stanju, saopštio je danas Klinički centar u tom gradu.

"Jedan pacijent i dalje ima blage, odnosno umerene simptome uzrokovane virusom, a ostala tri hospitalizovana pacijenta za sada ne pokazuju simptome, ali su i oni pod 24-časovnim monitoringom infektologa niškog Kliničkog centra, kako to propisane mere i algoritmi Svedske zdravstvene organizacije predvidjaju", navodi se u saopštenju.

Pacijenti sa korona virusom primljeni su na nišku Kliniku za infektivne bolesti u utorak uveče, odnosno u sredu rano ujutru.

Prema nezvaničnim informacijama, među obolelima su jedan poštar i jedna radnica pošte zbog čega je pošta u Knjaževačkoj ulici u kojoj su radili juče bila zatvorena i dezinfikovana.

U toku jučerašnjeg dana dezinfikovana je i gimnazija koju pohadja učenica čiji je otac hospitalizovan zbog korona virusa.

Nastava u toj školi se odvija normalno, ali će devojčica naredne dve nedelje biti u kućnom karantinu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.