NOVE INFORMACIJE STIŽU IZ KLINIČKOG CENTRA U NIŠU! Oni su otkrili stanje 4 osobe koje su zaražene KORONAVIRUSOM!
Klinički centar Niš, Foto: Printscreen

oglasili se

NOVE INFORMACIJE STIŽU IZ KLINIČKOG CENTRA U NIŠU! Oni su otkrili stanje 4 osobe koje su zaražene KORONAVIRUSOM!

Navodi se da je Klinički centar Niš "u potpunosti snabdeven svom ličnom zaštitnom opremom, aparaturom i dovoljnim brojem respiratora

Objavljeno:

Stanje četvoro osoba koje su zbog korona virusa hospitalizovane u niškoj Klinici za infektivne bolesti, stabilno je i ni jedan od pacijenata trenutno nije životno ugrožen, saopštio je danas Klinički centar u tom gradu.

"Infektolozi budno prate zdravstveno stanje obolelih, poštujući sve propisane mere i algoritme propisane od strane Svetske zdravstvene organizacije i Instituta za javno zdravlje Dr Milan Jovanović Batut", stoji u saopštenju.

Navodi se da je Klinički centar Niš "u potpunosti snabdeven svom ličnom zaštitnom opremom, aparaturom i dovoljnim brojem respiratora koji će se eventualno koristiti kod pacijenata gde ovakav vid životne potpore bude medicinski indikovan".

Dodaje se da su obezbedjeni svi potrebni prostorni i kadrovski kapaciteti za prijem, izolaciju i lečenje svih pacijenata sa sumnjom na virus. ; Ministarstvo zdravlja objavilo je da je do danas u Srbiji korona virus potvrdjen kod 12 osoba.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.