Salvete koje zlata vrede! Kolekcionarke za njih daju bunde, guči cipele i tašne! (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook/sakupljanje i razmena salveta

totalno moderno

Salvete koje zlata vrede! Kolekcionarke za njih daju bunde, guči cipele i tašne! (FOTO)

Dame koje se ovim hobijem "intenzivno zaluđuju" na sve načine pokušavaju da svoje duplikate zamene za salvete koje nemaju, a spremne su da daju i skupocenosti
Objavljeno:

Svako dete je je imalo neki hobi. Sakupljali smo sličice, značke, omote čokolada... Male zanimacije prekraćivale su vreme, ali i stvarale velika drugarstva. Želite da se vratite u detinjstvo? Uzmite sličice i trk na Terazijsku česmu - tamo je ekipa! (FOTO) (VIDEO) I dok su dečaci su najčešće sakupljali klikere ili sličice, a devojčice - salvete.

Hobi sakupljanja salveta i dalje je, verovali ili ne, još uvek "in". O tome svedoče sajtovi, forumi, društvene mreže koji su puni fotki i prepiski kolekcionarki. Dame koje se ovim hobijem "intenzivno zaluđuju" na sve načine pokušavaju da svoje duplikate zamene za one salvete koje u svojoj kolekciji nemaju.

Tako ih u jednoj grupi na Fejsbuku članice aktivno menjaju. Salveta za salvetu. Ili dve za jednu. Ili nešto totalno drugačije. Na primer - jakna za 50 salveta.

foto: Printscreen/facebook/sakupljanje i razmena salveta

A kada živa u temperaturnoj skali skoči na iznad 20 stepeni, one se "đoraju" i za letnje krpice. Za 40 salveta može se dobiti jedna odevna kombinacija. Ko ih se ne seća, nije bio dete: 12 dečjih igara navući će vam osmeh na lice (GIF) (FOTO) (VIDEO)

foto: Printscreen/facebook/sakupljanje i razmena salveta

Ili cipele...Guči. Original ili fejk? Koga briga, dobijaju se za dž. To jest, ne za dž, već za određeni broj salveta..

foto: Printscreen/facebook/sakupljanje i razmena salveta

A možda i tašnu. Za 40 potpuno jedinstvenih sličica koje će ovoj članici upotpuniti kolekciju.

foto: Printscreen/facebook/sakupljanje i razmena salvetađ

Ni sakupljanje salveta nije ono što je nekada bilo. Znate li šta je dekupaž? Žene neprestano pričaju o njemu, a evo i zašto (FOTO) Nekada se menjaža vršila u parkovima, na svežem vazduhu. Ili u školi, ili na klupici ispred nje. Salveta za salvetu. Dam ti duplikat, daš mi tvoj.

Sada, kao i sve drugo, i ovo se radi online. Pošaljem ti salvete u koverti, ti mi uzvratiš. Ili, pošaljem ti cipele, pošalješ mi ceo paket. I svima lepo. Ako ništa drugo, ovako pozamašna kolekcija se sakupi očas posla.

foto: Printscreen/facebook/sakupljanje i razmena salveta

A bogami, probere se i poneki odevni komad. Skoro za "dž". (S. Trajković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.