VREME SUTRA NAJVIŠE ĆE OSETITI HRONIČNI BOLESNICI: Ne prestaje da luduje, ne piše nam se dobro!
Vreme / Ilustracija, Foto: Beta / Miloš Miškov

vremenska prognoza

VREME SUTRA NAJVIŠE ĆE OSETITI HRONIČNI BOLESNICI: Ne prestaje da luduje, ne piše nam se dobro!

Vetar će biti slab i umeren severozapadni, a najniža temperatura od 0 do 5 stepeni Celzijusa, najviša od 7 do 12

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti oblačno vreme na severu i zapadu suvo, a u ostalim krajevima povremeno sa kišom, na planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

Vetar će biti slab i umeren severozapadni, a najniža temperatura od 0 do 5 stepeni Celzijusa, najviša od 7 do 12, a uveče se očekuje postepeni prestanak padavina i smanjenje oblačnosti.

U Beogradu će biti takođe oblačno povremeno sa slabom kišom, a uveče se očekuje postepeno smanjenje oblačnosti i prestanak padavina. Vetar slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura oko 5, a najviša oko 10 stepeni Celzijusa.

Do kraja radne nedelje biće suvo i pretežno sunčano, ali se u petak uveče na severu i zapadu, a tokom noći i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom. Za vikend u centralnim i južnim krajevima pretežno oblačno ponegde sa slabom kišom, na planinama sa snegom, na severozapadu suvo.

U Beogradu će od srede do petka biti suvo, pretežno sunčano, samo se u subotu očekuje prolazno naoblačenje povremeno sa kišom. U četvrtak i petak veoma toplo sa maksimalnom temperaturom znatno iznad višegodišnjeg proseka (od 20 do 23 stepena Celzijusa).

Biometeorološka prognoza za Srbiju za 10. mart 2020. godine: Biometeorološka situacija može izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje astmatičarima, cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima, a meteoropatske reakcije su moguće u vidu reumatskih bolova i neraspoloženja. Povećana koncentracija se preporučuje učesnicima u saobraćaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.