SADIJA JE U JAKO LOŠEM PSIHIČKOM STANJU! Evo šta se dešava sa ženom koja je NOKAUTIRALA KOMUNALNU POLICAJKU!
Trenutak nokauta, Foto: Printscreen

NIJE DOBRO

SADIJA JE U JAKO LOŠEM PSIHIČKOM STANJU! Evo šta se dešava sa ženom koja je NOKAUTIRALA KOMUNALNU POLICAJKU!

Danas je saslušana i Memetovićeva, u svojstvu oštećene, koja je navela da je ona tom prilikom samo radila svoj posao...

Objavljeno:

Ulična prodavačica Sadija Durmisi, optužena za napad na komunalnu milicijaku Alisu Memetović 12. januara na Vidikovačkoj pijaci, negirala je krivicu na početku suđenja u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Ona je, međutim, u svojoj odbrani navela da nije kriva za krivično delo za koje se tereti (napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti) jer je samo pokušavala samo da "zaštiti svoju egzistenciju".

Durmisi je nakon rasprave oko prodaje stvari udarila milicajku i oborila je na zemlju, a snimak incidenta kasnije je objavljen na društvenim mrežama.

Danas je saslušana i Memetovićeva, u svojstvu oštećene, koja je navela da je ona tom prilikom samo radila svoj posao.

Na današnjem pretresu naloženo je da se obavi psihijatrijsko veštačenje okrivljene jer je njena odbrana tvrdila da je trenutno psihički veoma loše, a u samom trenutku incidenta je bila u razdražljivom stanju.

Naredno suđenje zakazano je za 18 mart.

Durmiši je udarila komunalnu milicajku koja je pokušala da je spreči da ode sa pijace na kojoj je neregularno prodavala robu. Nakon verbalnog sukoba i otimanja oko kofera u kome su bile stvari koje je Durmiši prodavala, ona je udarila Mehmetovićevu pesnicom u glavu, a ova je od siline udarca pala na zemlju.

Nakon toga je pobegla, ali je policija ubrzo uhapsila.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu optužnim predlogom tereti Durmiši za krivično delo napad na službeno lice i sudu je predložilo da joj izrekne kaznu ne manju od dve godine zatvora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.