SPAVALA SAM SA 10 MUŠKARACA NA DAN: Ispovest nimfomanke koja će vas šokirati!

NE MOŽE BEZ SEKSA!

SPAVALA SAM SA 10 MUŠKARACA NA DAN: Ispovest nimfomanke koja će vas šokirati!

Čim sam prvi put osetila želju za seksom, nikada više je nisam izgubila. Naprotiv. Ona se pojačavala iz dana u dan, sata u sat, dok ne bi postala toliko neizdrživa, da sam bukvalno upadala u krize - priča žena koja se ceo život bori sa ovim poremećajem
Objavljeno:

Mnogo je hrabrosti potrebno da se otvoreno priča o problemima i stanjima u kojima se nalazimo. Još teže je kada imamo problem, a umesto pomoći svuda dobijamo osudu. O nimfomaniji, svemu onome što ona osobi učini i kakve posledice ostavlja, govori tridesetogodišnja devojka, koja insistira na svojoj anonimnosti, zbog ogromnih poraza koje je pretrpela zbog ove "bolesti".

- Ja sam bolesna osoba koja ne može da zamisli dan bez seksa. Iako nekima zvuči smešno, to je zapravo strašna situacija - započinje svoju priču, pognute glave, kao da sebe krivi zbog poremećaja koji joj je život promenio iz korena. Ona je ujedno majka trogodišnjeg mališana, a iz braka je, tvrdi, izašla isključivo zbog ninfomanije.
Foto: News/Shuter
- Moj suprug je sve znao. Ali, kada bi bio odsutan zbog posla, a mene obuzimala ogromna seksualna kriza, imala sam stravičnih problema. Prve godine braka sam pokušavala da nađem sva moguća rešenja: odlazila sam kod raznih stručnjaka, seksologa, psihijatara...ali ništa nije pomoglo. Tridesetogodišnjakinja kaže da je shvatila da ne može da promeni svoju prirodu i to je bio glavni razlog za razvod. Za sve neuspehe u životu krivi nimfomaniju. - To nije nešto na šta ja mogu da utičem i zbog toga je toliko strašno. Najuži krug prijatelja zna za tu stvar, ali roditeljima nikada nisam mogla da izgovorim šta sam. Često sama sebe ne može da pogleda u ogledalo, a svoju priču je rešila da podeli jer zna koliko je ženama širom sveta teško i na koliko osuda nailaze. - Dešavalo mi se da me ljudi nazivaju prostitutkom. Da mi govore da nisam normalna, da sam jadnica i da se opravdavam za nešto što zapravo volim da radim.
Foto: Stock/Shutterstock
Na pitanje koliko puta dnevno poželi da ima seksualni odnos, dobili smo prilično iznenađujuć odgovor. - Čim sam prvi put osetila želju za seksom, nikada više je nisam izgubila. Naprotiv. Ona se pojačavala iz dana u dan, sata u sat, dok ne bi postala toliko neizdrživa, da sam bukvalno upadala u krize. To se i danas dešava. - Moje najveće, ali i najteže priznanje je da sam jednom prilikom za dan spavala sa deset različitih muškaraca. Tada nisam bila u braku, niti u vezi. Nemam opravdanje - govori odsečno, vidno ljuta na sebe.
Profimedia
Dok je bila u drugom stanju, kaže, takođe nije mogla da se kontroliše, pa je seks upražnjavala redovno i bez ikakvih problema. Najbolju prijateljicu, takođe je izgubila zbog nimfomanije. - Uhvatila me je jedna od dobro poznatih kriza, a njen tadašnji dečko i ja smo se našli sami u istoj prostoriji. Spopala sam ga poput životinje, nesvesna, vođena primitivnim nagonima. Spavali smo i tako sam zauvek izgubila prijateljicu. To je jedna od stvari koju sebi nikada neću oprostiti. Ova samohrana majka trenutno ne živi u Srbiji, ali povremeno posećuje našu zemlju. Ljudima ovde više ne govori ništa o svojim mukama, a na terapije ide godinama.
- Nadam se da ću se jednog dana izlečiti od ove užasne bolesti i da ću biti u stanju da vodim normalan život. Nimfomanija je poremećaj koji karakteriše opsesivna želja za seksom. Međutim, žene koje imaju ovaj problem nisu u stabju da dožive fizičko ili emocionalno zadovoljstvo. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.