NAŠE ŽENE UBIJAJU I SILUJU NAŠI LJUDI, A NE MIGRANTI! Kesić podelio srpsku javnost, uvrede samo pljušte (VIDEO)
Zoran Kesić, Foto: Printscreen Instagram

teška priča

NAŠE ŽENE UBIJAJU I SILUJU NAŠI LJUDI, A NE MIGRANTI! Kesić podelio srpsku javnost, uvrede samo pljušte (VIDEO)

Kesić se u svojoj emisiji osvrnuo na aktuelnu temu o migrantima i migrantskoj politici, ali njegov smisao za humor u ovoj situaciji, nisu svi razumeli

Objavljeno:

Zoran Kesić, autor i voditelj emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" je najnovijom epizodom uvredio veliki deo srpske javnosti. To barem tvrde tviteraši kojima je zasmetala šala poznatog voditelja.

Naime, on se osvrnuo na aktuelnu temu o migrantima i migrantskoj politici, ali njegov smisao za humor u ovoj situaciji, nisu svi razumeli.

- Tokom 2019. godine više od 30 žena u Srbiji ubijeno je u porodičnom nasilju, na svakih 5 dana, jedna žena je silovana u Srbiji. Naše žene su ubijane, silovane i maltretirane i to isključivo od strane naših ljudi. Znači to je "naša stvar", "etno stvar", "narodna stvar" i zato vi "migrant people", "ne naši ljudi", "vi drugačiji i tamniji ljudi", "vi koji zamućujete našu vodu", ukoliko se "kačite" sa nama i našim stvarima, "uništićemo vas", rekao je Kesić na engleskom jeziku.

Mnogi su nakon emitovanja emisije komentarisali da je Kesić na izuzetno odvratan i glup način pokušao da objasni da je prosečan građanin Srbije veća opasnost za žene od migranata za koje se zna kakve efekte izazivaju u zemljama u koje dolaze.

Ipak, nekima se svidelo što je Kesić na ovaj način želeo da "poentira".

Šta vi mislite, da li je Kesić "ubo u srž problema" ili njegov humor nije odgovarao ovoj situaciji?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.