VESNA PEŠIĆ SE SAD BAVI I DEVOJKAMA IZ HURRICANE: Podržala komentare da su SPLAVARUŠE, pa ih SUROVO KRITIKOVALA
Foto: Printscreen, Emilija Jovanović

REAKCIJE NA BEOVIZIJU

VESNA PEŠIĆ SE SAD BAVI I DEVOJKAMA IZ HURRICANE: Podržala komentare da su SPLAVARUŠE, pa ih SUROVO KRITIKOVALA

Ona je imala drugačiji stav od žirija i gledalaca

Objavljeno: 09:49h

Mnogo pozitivnih komentara dobile su članice grupe "Hurricane" koje su proteklog vikenda pobedile na "Beoviziji" i koje nas ove godine predstavljaju na izboru za pesmu "Evrovizije" u Roterdamu, u Holandiji.

Međutim, ima i onih koji ne samo što negativno komentarišu ovaj ženski bend ili pesmu, već tri atraktivne pevačice krive i za propast privrede u Srbiji.

foto: Printscreen

Evo... Dete i ja odslušasmo pobedničku pesmu Beovizije, pa da dam i ja svoje mišljenje, za koje sve može da vas zabole, al ja moram, šta ću... Dakle, na Evroviziju šaljemo splavarke, al industrija nam propala, poljoprivreda i stočarstvo takođe mi možemo - stoji u jednom od komentara tviteraša na račun grupe "Hurricane".

Interesantno je da je na ovaj pljuvački komentar reagovala i političarka Vesna Pešić, koja inače često privlači veliku pažnju zbog svojih komentara ne samo na račun političkih, već i na račun drugih tema koje su aktuelne u medijima. Što se tiče pesme "Hasta La Vista", ona je imala kratku, ali surovu reakciju.

foto: Printscreen

- Jako loše - nadovezala se Vesna na prethodni pomenuti tvit.

Pitanje je samo kako će fanovi grupe "Hurricane", ali i svi kojima se sviđa pomenuta pesma, reagovati na ove oštre komentare.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.