GORAN NE ŽELI POMOĆ, DAJE BUBREG ZA DUG ZA STRUJU! Kupamo se kao 70-ih, baterijske lampe su nam JEDINI IZVOR SVETLA
Goran Mišić želi da da bubreg, Foto: Info Vranjske

MUKA

GORAN NE ŽELI POMOĆ, DAJE BUBREG ZA DUG ZA STRUJU! Kupamo se kao 70-ih, baterijske lampe su nam JEDINI IZVOR SVETLA

Njihova sudbina je neizvesna

Objavljeno:
Ana Petrović

Celu Srbiju je rasplakala priča običnog čoveka iz Vranja koji je primoran da učini nešto nesvakidašnje zbog izuzetno teške pozicije u kojoj se našla njegova porodica.

Goran Mišić Miško želi da da bubreg kako bi uspeo da isplati dug za struju koji je dostigao milionsku sumu. Njegova supruga, dvoje dece, sestra koja je osoba sa invaliditetom i on žive u mraku već tri meseca.

Goran nam je ispričao u kakvim uslovima sada žive. Naime, oni osvetljuju prostorije baterijskim lampama. Imaju više komada, a zbog toga što ih često koriste jer dan još uvek kratko traje, stalno moraju da kupuju nove baterije.

Kaže da je sreća u nesreći to što se greju na drva. To im pomaže i prilikom kupanja dece. Kako navodi, ,,kupaju se kao 70-ih'', tako što prvo vodu greju na šporetu.

Porodicu Mišić novac ne interesuje, tako da neće objavljivati ni svoj broj žiro računa. Goranu su najbitnija njegova deca:

Čovek mora da daje svoj život za život svoje dece.

Očajan je zbog toga što niko nije uslišio njegove molbe. Obratio se i gradonačelniku i poslaniku, nudio da svoj dug plati na rate, ali odgovora nije bilo.

Za sada nema zainteresovanih za bubreg, kaže Goran i dodaje da je vrlo neprijatno iznenađen zbog toga što ga osim novinarskih ekipa niko nije kontaktirao.

Njihova sudbina je neizvesna, Goran kaže da ne znaju šta mogu da očekuju.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.