ISPROZIVALI MOMKA S BANOVOG BRDA ZATO ŠTO JE GEJ: Na njegovu TUŽNU PRIČU niko nije obratio pažnju (VIDEO)
Na njegovu TUŽNU PRIČU NIKO NIJE OBRATIO PAŽNJU, Foto: Printscreen

srpska posla

ISPROZIVALI MOMKA S BANOVOG BRDA ZATO ŠTO JE GEJ: Na njegovu TUŽNU PRIČU niko nije obratio pažnju (VIDEO)

Da li je nečija seksualna orijentacija povod za nečovečnost u nama?

Objavljeno:

Na društvenim mrežama osvanuo je video snimak koji je naterao Srbiju da se zamisli.

Naime, mnogi su na svojim profilima uz ismevanje podelili snimak na kom se vidi mladić koji ide ulicom i peva, a niko ne zna strašnu istinu koja se krije iza nje.

- Svi koji viđate ovog lika - ovo je Neša, maskota Brda. Neša ima problema sa vidom i čeka operaciju. Neša je srećan kad peva i đuska, i ekipa iz kafeterije Gogolj mu je snimila spot jer mu je to bila želja i time pozvali sve ljude da uplate novac za Nešinu operaciju. Stidi se - piše na postu koji je odgovor svima onima koji su se smejali momku.

U video snimku prikazan je mladić, koji hoda ulicom, sluša muziku i uz nju peva. Iako njegovo ponašenje izaziva burne reakcije, površnost koja je usmerena na seksualno opredeljenje momka iz klipa, zamaskirala je tužnu priča koja se nazire ispod nje. Momak s videa je maltene slep. Čekanje na operaciju prekraćuje radeći ono što voli.

Kako navode ljud koji ga poznaju, ekipa kafića Gogolj je mladiću pomogla da snimi pesmu i spot i na taj način pozvale sve dobre ljude da doniraju novac za Nešinu operaciju.

Nismo mogli, a da se ne zapitamo: Kada smo prestali da budemo ljudi? Zbog čega umesto nekome pomognemo, olakšamo svakodnevnicu i ulepšamo život, biramo da bude dželati puni predrasuda?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.